Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 8. 9. 2022

Blíženci 8. 9. 2022

Blíženci, nakrmte dnes svou mysl. Energie dne podporuje růst a expanzi, tak proč se nepokusit o studium něčeho, co vás zajímá? Vyzkoušejte si četbu nebo navštivte nějaký kurz. Na internetu je spousta témat, která vás zaujmou. Najděte si něco, co vás zajímá a čemu se můžete věnovat ve svém volném čase.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Peníze lze použít k mnoha věcem, ale jedním z jejich nejvýznamnějších účelů je dělat radost druhým. Dnes máte šanci udělat radost svému milému, zejména pokud uvažujete o koupi něčeho, co ho rozveselí. Udělejte to jako dárek, který bude odrážet duchovní hodnotu vašeho vztahu a který jim ukáže, čeho si na nich nejvíce ceníte.

Práce

Témata týkající se domova a rodiny jsou pro vás dnes obzvláště důležitá. Bezpečnost v těchto oblastech je hnací silou vaší práce. Ujistěte se, že lidé ve vašem okolí jsou s vámi na stejné vlně, aby si vaše snahy vzájemně neodporovaly a nevyrušovaly se.

Peníze

Přemýšlíte o tom, že byste změnili způsob, jakým pracujete, a jak své nápady uvádíte do světa. Podpůrný aspekt znamená, že byste si mohli snadno přenést práci domů, začít nové domácí podnikání nebo převést svou současnou práci na něco, co se týká domova, například na stavbu nebo výzdobu. Jediná výzva spočívá v tom, že vaše ego může mít problém se změnám přizpůsobit.

Zdraví

Současná astrální konfigurace vám dává další sílu k tomu, abyste se podívali dovnitř a zhodnotili své zdravotní návyky a zjistili, zda vám slouží, nebo ne. Zaujměte postoj zkoumání, ale pozastavte se nad odsuzováním. Co vaše strava potřebuje, aby se zlepšila vaše celková pohoda? Velké množství pitné vody? Více čerstvého ovoce a zeleniny? Více minerálů, více vitamínů? Naslouchejte tomu, co se vám vaše tělo snaží sdělit. V poznání je síla!

Přečtěte si také