Denní horoskop BÝKA na 1. 11. 2022

Býk 1. 11. 2022

Právní dokumenty týkající se peněz může být třeba vyřídit dnes. Vaše mysl je obzvláště rychlá a hbitá, takže se o ně můžete efektivně postarat, což vám uvolní místo pro příjemnější aktivity, jako je setkání s přáteli nebo partnerem. Váš čas by mohly ovládnout diskuse týkající se vědy, psychologie nebo okultních či metafyzických témat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu bude dnes cítit velká vzpruha. Pokud jste se v poslední době skrývali ve tmě jako netopýr v jeskyni, pak se dnes rozhodněte, že se jakýmkoli způsobem seznámíte s novými lidmi. Pokud jste se kvůli potížím ve vztazích cítili poněkud sklesle, pak se vydejte někam, kde se můžete rozveselit a zasmát.

Práce

Dnes byste mohli hrát roli učitele. Někdo, s kým pracujete, by mohl potřebovat poradit. Možná se kolega snaží udržet krok s náročným projektem. Dobrovolně věnujte nějaký čas roli mentora! Dnes byste mohli být pro někoho skvělým koučem.

Peníze

Díky aktivitě v oblasti domova a vnitřních emocí se můžete dostat do kontaktu s nejrůznějšími vzpomínkami a úvahami z minulosti. Část z vás si může přát začít podnikat z domova nebo si občas přenést práci domů. Snadněji přilákáte peníze od externích investorů, pokud začínáte něco nového, nebo splatíte stávající dluhy.

Zdraví

Tento týden klademe důraz na cvičení! Díky postavení planet je ve vzduchu mnoho psychických informací, které vám pomohou na cestě k vrcholu hory, a nejlépe se k nim dostanete s prázdnou myslí. Berte svůj cvičební režim vážně a dopřejte si dostatek odpočinku, abyste mohli čelit výzvám, které vás mohou od cvičení odradit. Nedovolte, aby cokoli přehodilo priority, které jste si tento týden stanovili.

Přečtěte si také