Denní horoskop BÝKA na 1. 12. 2023

Býk 1. 12. 2023

Kolem vás může být rušno, ale vy to zvládnete. Váš šarm vás dostane přes jakékoliv dveře. Měli byste být schopni žonglovat s mnoha věcmi najednou a ostatní u vás budou hledat oporu. Budete mít vyrovnanou hlavu a klidné vystupování a věci budete řešit diplomaticky a čestně. Nebuďte překvapeni, když se s přibývajícím časem budou věci stávat bláznivějšími, ale nemělo by vás rozhodit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pocit napětí a konfliktu by dnes mohl způsobit, že váš vztah bude napjatější než obvykle. Oba budete cítit potřebu říci svůj názor, což by mohlo být velmi dobré. Jediným problémem je, že si možná neděláte dostatečné starosti s tím, jak říkáte to, co máte na srdci. To by mohlo vést k pocitům ublížení a nedůvěry.

Práce

Mějte vždy po ruce blok papíru a pero. Nápady týkající se vaší budoucnosti ve světě práce přijdou, když to budete nejméně čekat. Mějte oči otevřené. Někdo, koho potkáte v obchodě s potravinami, může mít řešení, které hledáte.

Peníze

Vesmír bude ovlivňovat oblast vašeho horoskopu, která řídí děti, zábavu a romantiku, a zároveň přináší další podněty k tomu, aby vaše nejbližší vztahy fungovaly. Stručně řečeno, je na čase na chvíli ustoupit z pracovního kolotoče a utratit část těžce vydělaných peněz za lidi, které máte nejraději. Nezapomeňte také na sebe!

Zdraví

Není snadné porušit tradice, ale vy jste známí tím, že se vydáváte na méně frekventovanou cestu. Někdy je však pro vás ta méně prošlapaná cesta tou tradiční. Dejte si dnes pauzu a dodržujte velmi jednoduchý plán. Jezte jen ty nejčerstvější potraviny, které máte k dispozici, cvičte a věnujte zvláštní péči svým kloubům (jóga nebo plavání a následně sauna) a choďte brzy spát. Vaše příští vybočení z normálu bude posíleno tímto oddechem.

Přečtěte si také