Denní horoskop BÝKA na 10. 9. 2022

Býk 10. 9. 2022

Býci, možná se budete chtít pustit do nového tvůrčího projektu a v hlavě se vám může honit několik nápadů. Možná se však nebudete schopni rozhodnout, který z nich se vám líbí nejvíce nebo jak ho proměnit ve skutečnost. Sedněte si a sepište si možnosti a pak se věnujte něčemu jinému. Znovu o tom přemýšlejte zítra. Může být obtížné se právě teď na něco soustředit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte všechny možnosti, jak prožít nádherný den. Pokud se však chystáte být emocionálně upřímní k určitému problému, možná budete potřebovat ochranný oděv. Někteří lidé mohou mít velmi krátkou výbušnost. Při rozhovoru se svým blízkým přistupujte k obtížným tématům opatrně. Nebo ještě lépe, nechte je chvíli na pokoji a nechte spící psy ležet.

Práce

Lidé jsou nervózní a lehkomyslní. Nenechte se strhnout touto negativní energií. Čím více budete přikrmovat oheň vlastními pomluvami a soudy, tím hůře na tom budete. Musíte tento kruh přerušit sebevědomým a povzbudivým postojem.

Peníze

Musíte zajistit, aby vaše emoce byly chráněny stejně jako vaše tělo. Nyní jsou emoce ještě důležitější. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši romantiku, děti a zábavu, jsou to oblasti, které by mohly být vytěženy pro další příjem a emocionální uspokojení. Nový nápad může poskytnout možnost, jak se vymanit ze současného zaměstnání ve prospěch něčeho, co pro vás znamená více.

Zdraví

Dnešní energie vás vybízí k přemýšlení o tom, co vás baví a co vás činí šťastnými. Napište si některá svá oblíbená jídla, věci, které rádi děláte, a zamyslete se nad tím, v čem všem jste závislí na svém těle a jak vám tělo vychází vstříc. Je to výborná příležitost k zamyšlení nad tím, co nesmíme považovat za samozřejmost. Vaše tělo je vaším nejcennějším pozemským majetkem. Existují způsoby, kterými jste ho zanedbávali? Jakým způsobem si ho ctíte?

Přečtěte si také