Denní horoskop BÝKA na 11. 10. 2022

Býk 11. 10. 2022

Do vaší blízkosti by se mohl nastěhovat nový, zajímavý soused. Pokud jste svobodní, může to být potenciální milostný partner. Pokud nejste, můžete získat nového přítele. Když se setkáte, můžete si okamžitě padnout do oka a povídat si celé hodiny. Ale nemonopolizujte si čas této osoby. Nebudete chtít narušit proces stěhování. Nestyďte se tuto osobu později vyhledat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Čas od času máte tendenci být nevrlí, a protože je to dnes, vaše mistrovství v tomto způsobu vyjadřování může stoupnout do nových výšin. Mohli byste však usilovat o změnu názoru, protože způsob, jakým vystrkujete spodní ret jako tvrdohlavé dítě, vám rozhodně neprospívá. Zkuste se tedy usmát, i když se vám zrovna nechce.

Práce

Zatímco ostatní jsou v mrtvém bodě kvůli patové situaci, kterou si sami vytvořili, vy hledáte mezery v situaci. Jste schopni objevit alternativní řešení obtížných a frustrujících problémů. Mluvte nahlas.

Peníze

Čeká vás nádherné a příznivé období s podporou ve vašem domě cestování, vyššího vzdělání a metafyziky. Štěstí plus skvělé nápady a transformace znamenají, že jste schopni vydělat mnohem více peněz v oborech, jako je právo, vydavatelství a psaní, a prosadit se i v zahraničí. Přemýšlejte, jak své poselství předat širšímu publiku, a peníze budou následovat.

Zdraví

Když se vás dotkne mystická energie uvolněná dnešním vyrovnáním planet, probudí se vaše duchovní stránka. Je to nádherný čas, kdy se můžete cítit zapojeni do své citlivé stránky. Nadále si užívejte energie, s níž se běžně spojujete, a snažte se všímat si inspirace, kterou přináší zapojení do náročného fyzického cvičení. Dobrý dlouhý běh může pozitivně probudit vaše emoce. Také - může to být příznivý čas pro romantiku.

Přečtěte si také