Denní horoskop BÝKA na 11. 11. 2023

Býk 11. 11. 2023

Nepříjemný neklid, který dnes pociťujete, je jen připomínkou, že je důležité začít se věnovat uměleckým projektům nebo hudebním aktivitám, které vám dělají radost. Učte se od lidí, kteří se nebojí jít za svými sny. Nezabývejte se tolik tím, co si o vaší práci myslí ostatní. Nyní je důležité dělat tyto věci pro sebe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste schopni jít poprvé na rande s někým výjimečným, buďte trochu opatrní. Můžete být velmi rychle vtaženi do poměrně intenzivní situace, která se později může ukázat jako méně stabilní a jistá, než jste si představovali. Ani diskuse nebude v tuto chvíli nijak zvlášť plodná. Nechte vztah přirozeně rozvinout.

Práce

Vaše nerozhodná mysl vám ztěžuje efektivní fungování. Plýtváte energií, když se snažíte vymyslet další krok. Někdo se může snažit manipulovat s vašimi možnostmi. Dejte si pozor, abyste se nechytili do jeho nebo její pasti. Buďte silní.

Peníze

Nyní se zaměříme na vztahy všeho druhu. Možná přemýšlíte o tom, jak přilákat klienty, se kterými chcete pracovat, jaký druh práce chcete zastávat nebo jaký druh peněz potřebujete pro hladký provoz. Ať už je to jakkoli, v tomto týdnu děláte pokroky, protože kombinace energií zcela mění krajinu vašeho svazku s ostatními lidmi. Mohli byste být překvapeni, kdo se ukáže být nejvíce nápomocný.

Zdraví

Dnešní tranzit by vás mohl motivovat k novým pohybovým aktivitám. Budete se cítit přitahováni k těm aktivitám, které můžete dělat s přáteli nebo k těm, které můžete dělat, abyste si pokud možno našli nové přátele. Podívejte se na věci, které jste měli v záloze  výlety na kole nebo dokonce budoucí maraton pro dobrou věc, například podporu lékařského výzkumu. Tyto aktivity obecně přitahují dobré lidi, kteří si stejně jako vy váží zdraví a přátelství.

Přečtěte si také