Denní horoskop BÝKA na 13. 9. 2022

Býk 13. 9. 2022

Skupinové aktivity se mohou stupňovat až do šílenství. Nové krátkodobé cíle by mohly vyžadovat hodně práce, Býku. Mohli byste se dostat do spěchu telefonátů a vyřizování. Z dlouhodobého hlediska by se to mělo ukázat jako velmi pozitivní pro skupinové cíle, ale prozatím by to mohlo všechny přivádět k šílenství. Snažte se zůstat soustředění a dělejte jen to, co musíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rádi šéfujete a  dnes možná budete mít to štěstí, že potkáte někoho, kdo si užívá, když mu někdo šéfuje. Může se to odehrát v práci nebo na cestách, ale přitažlivost mezi vámi bude nepřehlédnutelná. Zatímco ostatní možná nebudou schopni tento vztah pochopit, vy oba pochopíte, jak moc pro sebe navzájem znamenáte.

Práce

Může pro vás být těžké soustředit se na práci, protože myslíte na lásku. Někdo, s kým spolupracujete, se na vás zaměřil a dnes je pravděpodobné, že tato osoba učiní nějaký krok. Toto mírné přátelství má potenciál přerůst v milostný vztah.

Peníze

Díky harmonickému aspektu můžete být v pokušení oslavovat jako první. Ale vzhledem k okolní šťastné energii je lepší nejprve najít způsob, jak z ní těžit. Astrální aktivita bude mít vliv na cestování, učení a duchovno, což naznačuje, že nastane čas hledání způsobů, jak rozšířit svůj trh. Pokud nabízíte výrobek nebo službu, které by se mohly prodávat v zahraničí, uskutečněte to právě teď. Pokud potřebujete pomoc, poraďte se s obchodním zástupcem.

Zdraví

Ve vzduchu dnes panuje značná harmonie. Dejte si příležitost naladit se na ni prostřednictvím jógy nebo třeba nějaké individuální tantrické praxe, která vás možná už teď baví. Je úžasným přínosem mít v rozvrhu jógu, protože uklidňuje mysl a zároveň tonizuje tělo. Abyste získali maximální užitek, musíte chodit pravidelně. Zažijete pocit zvýšené pohody.

Přečtěte si také