Denní horoskop BÝKA na 15. 10. 2022

Býk 15. 10. 2022

Trápí vás dnes nákupní kocovina? Trápí vás, že jste se navzdory svým nejlepším úmyslům nepřekonali? Nezoufejte. Brzy se vrátíte do správných kolejí. Peníze začnou opět proudit a váš životní styl tím neutrpí. Místo starostí o peníze věnujte pozornost svým tvůrčím možnostem. Následujte svůj instinkt a uvidíte, kam vás zavede!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konfigurace vám může pomoci pochopit, proč si navzdory svým vynikajícím vlastnostem a úžasnému rozhledu vždy vyberete špatnou osobu. Při dnešní komunikaci s potenciální spřízněnou duší si všimnete, že je třeba změnit svůj postoj k některým aspektům vztahů, které jste si dříve neuvědomovali. Toto poznání by vám mohlo pomoci vybrat si vhodnější partnery.

Práce

Vaše neustálé obavy z nadcházejícího pracovního týdne vám kazí radost z přítomného okamžiku. Nenechte se chytit do této obtížné situace. Nemá smysl dělat si starosti o zítřek. Nechte ho přijít, a až přijde, buďte nebojácní.

Peníze

Čeká vás nádherné a příznivé období s podporou v oblasti cestování, vyššího vzdělání a metafyziky. Štěstí plus skvělé nápady a transformace znamenají, že jste schopni vydělat mnohem více peněz v oborech, jako je právo, vydavatelství a psaní, a prosadit se i v zahraničí. Přemýšlejte, jak své poselství předat širšímu publiku, a peníze budou následovat.

Zdraví

Neberete překážky jako důvod k ústupu nebo vzdání se. Je však důležité rozpoznat, kdy se potýkáte s velkým tlakem, abyste si v případě potřeby mohli dopřát trochu péče. Tlak si do jisté míry užíváte, ale každého z nás může unavit a je třeba povolat svou kreativitu, aby nám vrátila jiskru do každodenního života, když se vyčerpá. Zvažte, že si dopřejete masáž jako speciální potěšení.

Přečtěte si také