Denní horoskop BÝKA na 16. 11. 2022

Býk 16. 11. 2022

Publikace by vám mohly přinést nové fascinující poznatky. Určitě je budete chtít probrat s přáteli. Rozhovory na jakékoli téma by měly být poučné a přínosné, protože vaše mysl je tak vnímavá a vnímavá. Náklonnost k přátelům, příbuzným a někomu výjimečnému by dnes měla naplnit vaše srdce. Intimní večer s vaším partnerem bude obzvláště naplňující.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud dnes dostanete příležitost promluvit si s touto výjimečnou osobou, pak si dobře uvědomte, co vlastně slibujete. Může se stát, že slíbíte zeměkouli, i když ve skutečnosti nemáte v úmyslu dát tolik. Když už, tak je lepší nabídnout méně, než si přejete, než více. Tak alespoň nikdo nebude zklamaný.

Práce

Ať se kolem vás děje cokoli, najdete si důvod ke stížnostem. Najdete si někoho, na koho se můžete zlobit nebo být naštvaní. Snažte se nenechat se chytit do pasti negativismu. Není to potřeba - zejména dnes. Naskočte do pozitivního vlaku.

Peníze

Čeká vás doba zvažování. Vaše vztahy se vyostřují a vy přemýšlíte o tom, kdo k vaší existenci něco přidává a kdo jen bere. Tento proces tříbení vám pomůže profesně postoupit, protože ponechává více prostoru pro nové svazky, a pomůže vám vydělat více peněz, protože svůj čas věnujete prospěšným činnostem, jako je komunikace a iniciování nových projektů.

Zdraví

Vaše osobní kvalita se díky dnešnímu tranzitu pozvedne do nových výšin. Může zvýšit vaši vitalitu a zároveň snížit vaši potenciální intenzitu. Tento týden je vhodný k dokončení úkolů a ke komunikaci s ostatními o vašich očekáváních, ať už zklamaných, nebo splněných. Chovejte se ke svému tělu s úctou - odpočívejte, zdravě se stravujte, cvičte - a možná zjistíte, že odměnou vám nebude nic jiného než sexualita! Ano, dělejte, co máte, a očekávejte, že vám tento týden někdo řekne, že jste přitažliví.

Přečtěte si také