Denní horoskop BÝKA na 18. 12. 2023

Býk 18. 12. 2023

Dnešní den je pro vás skvělý. Jste schopni toho hodně udělat. Možná objevíte výraznou vážnost svých emocí, která vám pomůže udržet se na cestě ke všemu, co potřebujete udělat. Spojte své plány s ostatními a uvidíte, jakých neuvěřitelných průlomů můžete dosáhnout. Dokážete si udržet příjemné vystupování v každé společenské situaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vlivy vás vybízejí k tomu, abyste porušili všechny své obvyklé vzorce, zejména pokud jde o váš postoj k partnerským vztahům. V této době budete pravděpodobně dávat přednost několika různým lehkým a nezávazným vztahům před jedním hlubokým a trvalým. Procházíte obdobím mnoha proměn a vaše měnící se angažmá tento trend v současné době odrážejí.

Práce

Příležitost se vám dnes může zdát nedosažitelná, ale není tomu tak. Jste mnohem blíž, než si myslíte. Stačí, abyste provedli drobné úpravy na své současné cestě, a můžete s otevřenou náručí přivítat obrovskou prosperitu.

Peníze

Vaše energie směřuje ke skupinám, politice a samostatnému podnikání. Máte všechny přátele a kontakty, které potřebujete k zahájení nového podniku, ať už jde o produkt, službu nebo projekt v současném zaměstnání. Poznáte také nové lidi, kteří vám mohou pomoci dostat se tam, kde chcete být finančně. Zároveň rozšiřujete a proměňujete svůj svazek s dalšími lidmi. Máte všechny nástroje, které potřebujete k tomu, abyste se dostali dopředu.

Zdraví

Když se setkáte s vnitřním odporem vůči svým každodenním zdravotním praktikám, okamžitě přestaňte se soudit. Máte dovoleno jíst, co chcete, a trávit čas, jak uznáte za vhodné. Budou dny, kdy budete považovat za vhodné sedět na gauči a dívat se na televizi. Je důležité zdržet se odsuzování sebe sama. Druhý den ale možná budete chtít vypít hodně vody, abyste řešili důsledky svého chování.

Přečtěte si také