Denní horoskop BÝKA na 18. 9. 2022

Býk 18. 9. 2022

Býci, možná se právě teď nacházíte ve finanční tísni. Stresující situace vás nutí uvažovat o radikálních řešeních. Opravdu by vaší rodině prospělo, kdybyste si našli druhou práci? Svěřte se příteli a zjistěte, zda vám může pomoci najít přijatelnější řešení. Možná by vám příbuzný mohl poskytnout půjčku s nízkým úrokem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Znovu se objeví někdo, koho jste kdysi znali. Je ochoten napravit minulé chyby a rád by s vámi opět byl. Možná by stálo za to to zkusit – nemáte co ztratit a možná se budete cítit i mnohem šťastnější.

Práce

Nedělejte předčasné závěry. Teď není vhodná doba na vytváření předpokladů. Je čas shromáždit fakta a zpracovat je. Cokoli, co se udělá příliš narychlo, se vám vymstí a bude se muset později opakovat. Raději to berte s nadhledem.

Peníze

Díky harmonickému aspektu můžete být v pokušení oslavovat jako první. Ale vzhledem k okolní šťastné energii je lepší nejprve najít způsob, jak z ní těžit. Astrální aktivita bude mít vliv na cestování, učení a duchovno, což naznačuje, že nastane čas hledání způsobů, jak rozšířit svůj trh. Pokud nabízíte výrobek nebo službu, které by se mohly prodávat v zahraničí, uskutečněte to právě teď. Pokud potřebujete pomoc, poraďte se s obchodním zástupcem.

Zdraví

Většinou máte dobrou představu o tom, kam směřujete, ale máte tendenci své cíle internalizovat, čímž se odříznete od cenné podpory. Zvažte možnost uvařit domácí jídlo a zasvětit lidi, se kterými žijete, do svého tajného života! Zpočátku to bude působit děsivě, ale svou otevřeností se jich dotknete a následující dny a týdny budou díky tomuto kontaktu o něco vřelejší. Když už budete v tom, uvařte něco, co vyjadřuje, kdo jste.

Přečtěte si také