Denní horoskop BÝKA na 19. 8. 2022

Býk 19. 8. 2022

Dnešní den může být pro vás, Býci, velmi intenzivní, zejména pokud se budete řídit svými instinkty a řeknete svým blízkým, co je třeba. Doma se mohou vyskytnout nějaké nevyřešené problémy. Potřebujete je se svými sourozenci řešit? Pokud ano, dnes je ten správný den. Můžete očekávat nějaké emocionální reakce. Zpočátku to bude vyčerpávající, ale nakonec terapeutické.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace přináší pocit touhy uniknout ze situace, která se zdá být příliš omezující. Máte už dost energie, která se zdá být charakteristická pro určitý vztah, a přejete si mít možnost dělat něco jiného, abyste si mohli promyslet svůj další krok. Nemusí to nutně znamenat konec, ale zdá se, že je čas na přestávku.

Práce

Vaše úmysly jsou dobré a určitě jste na správné cestě, ale zároveň jste možná trochu krátkozrací. Pokud chcete být skutečně úspěšní, musíte o věcech přemýšlet v dlouhodobém horizontu. Rozšiřte své myšlení.

Peníze

V tomto období jde především o to, jak zužitkovat své emoce v nějakém výdělečném podniku. Může to znít složitě, ale možná budete překvapeni, jak je to snadné. Citový život je přímo na povrchu a jen hledá způsob, jak se projevit. Pro tvůrčí typy je to určitě skvělé, takže vyrazte a něco vytvořte!

Zdraví

Dnešní aspekt působí harmonicky a přináší vám hřejivý pocit pohody. Na nebi není ani mráčku, pokud nepotkáte někoho jiného, kdo nemá tak skvělý den! Soustřeďte se na tuto energii, držte se při sobě a použijte ji tam, kde je jí nejvíce zapotřebí: na své zdraví. Naslouchejte svému tělu a dejte mu to, co skutečně potřebuje. Neexistuje žádný důvod, proč byste se při troše pozornosti nemohli takto cítit každý den.

Přečtěte si také