Denní horoskop BÝKA na 19. 9. 2022

Býk 19. 9. 2022

Přítel může mít pobuřující a neuskutečnitelné nápady, jak vydělat peníze, Býku. Ať už se týkají čehokoli, pravděpodobně začnete poslouchat jen ze slušnosti a nakonec se budete divit, že váš přítel ještě žije na této planetě. Tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do něčeho riskantního. Pokud vás o to požádají, vymluvte se. Riskantní je pro tento návrh příliš mírné slovo!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den přináší příležitost koupit svým blízkým něco neuvěřitelně jedinečného a originálního. Navíc to nebudete muset celý den hledat, protože na vás téměř vyskočí z regálu. Váš partner bude tak ohromen, že vám jistě padne k nohám a splní vám vše, co si budete přát. No není to štěstí?

Práce

Planety v poslední době způsobují velký duševní zmatek, ale dobrou zprávou je, že se to brzy změní. Dnes se věci, které se ve vašem životě pohybovaly dozadu nebo byly v pauze, opět pohnou kupředu.

Peníze

Díky harmonickému aspektu můžete být v pokušení oslavovat jako první. Ale vzhledem k okolní šťastné energii je lepší nejprve najít způsob, jak z ní těžit. Astrální aktivita bude mít vliv na cestování, učení a duchovno, což naznačuje, že nastane čas hledání způsobů, jak rozšířit svůj trh. Pokud nabízíte výrobek nebo službu, které by se mohly prodávat v zahraničí, uskutečněte to právě teď. Pokud potřebujete pomoc, poraďte se s obchodním zástupcem.

Zdraví

Plachost pro vás může být někdy problém. Problémem je, že si ostatní lidé pletou vaši plachost se samolibým sebevědomím... Pokud chcete vyzkoušet nový typ cvičení, ale bojíte se ho absolvovat sami, požádejte kamaráda, aby to zkusil s vámi. Nebo si najděte aplikaci, kde můžete požádat trenéra, aby vám vysvětlil různé cviky a jak byste je nejlépe mohli provádět. Možná budete překvapeni, jak rádi se lidé rozdělí o své rady.

Přečtěte si také