Denní horoskop BÝKA na 2. 7. 2022

Býk 2. 7. 2022

Jste skutečný mistr svádění, Býku. Již delší dobu k sobě dokážete přitahovat řadu lidí. Zdá se, že vašemu šarmu nikdo neodolá. Dnes však o tomto procesu svádění začnete přemýšlet. I když si ceníte luxusu, měli byste být opatrní a zůstat ostražití.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Život je od toho, abyste ho žili, a vy toho dnes můžete díky současnému astrálnímu uspořádání hodně udělat. Pokud jste se přistihli, že odoláváte nutkání říct milované osobě, co přesně cítíte, pak zjistíte, že dnes to naopak chcete vykřičet ze střech a dát to všem najevo. Vaše neochota svěřit se zmizí v silném přílivu hlubokých emocí.

Práce

Nerozhodnost ostatních lidí vás dnes může brzdit. Čekáte, až se vám někdo ozve, než budete moci udělat další velký krok. Nedělejte si s tím starosti. Raději počkejte, dokud tuto informaci nezískáte, než abyste se pohnuli kupředu.

Peníze

Aspekty v oblasti osobního vzhledu a sebevyjádření ukazují, že se sice můžete zaměřit na hledání nové práce nebo nové pozice u stávajícího zaměstnavatele, ale skutečné peníze mohou spočívat ve vylepšení vašeho vzhledu, abyste byli vnímáni jinak. Správné oblečení, účes a držení těla mohou znamenat velký rozdíl.

Zdraví

Péče o tělo prostřednictvím stravy a cvičení je celoživotní proces. Stejně tak je třeba pečovat o svou mysl. Vzhledem k současným tranzitům je skvělá doba začít číst (nebo už máte jednu či dvě knihy, na kterých pracujete?) nebo se věnovat jiným činnostem, které rozvíjejí vaši tvůrčí představivost. Udržujte svůj mozek zdravý! A nikdy není dost informací o tom, jak potraviny, které přijímáme, ovlivňují naši pohodu a které z přírodních látek, jež máme k dispozici, mohou našemu zdraví nejvíce prospět.

Přečtěte si také