Denní horoskop BÝKA na 20. 9. 2022

Býk 20. 9. 2022

Dnes je den, kdy je třeba používat logiku. Mohli byste obdržet znepokojivý a nečekaný dopis nebo telefonát, který se možná týká peněz. Osoba, která s vámi komunikuje, pravděpodobně pracuje s mylnou představou, takže nepanikařte, pokud jde o špatné zprávy. Než se pustíte do dalších informací, promluvte si s lidmi, kteří znají fakta. Je pravděpodobné, že byla zkreslená.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se zdá, že vaše nová láska nemá zpočátku dostatečně kvalitní konexe nebo se nezná s lidmi, na kterých opravdu záleží, co s tím chcete dělat? Možná máte chuť utéct, ale držte se. Možná má některé velmi vynikající vlastnosti, kterých si jen potřebujete všimnout. Dejte jí šanci.

Práce

Na obloze dnes dojde k významnému posunu, který pro vás bude velkým přínosem. Můžete cítit, jak se mění energie. Nyní je čas vyčistit štít, abyste mohli začít znovu a nově.

Peníze

Tento týden je o romantice, dětech a zábavě, ale také o cestování, vzdělávání a duchovnu. Kteroukoli z těchto oblastí lze nyní vytěžit pro další práci nebo budování zcela nového podniku. Máte schopnosti, abyste to dokázali. S trochou tvrdé práce a soustředěným záměrem může být v budoucnu více peněz vašich.

Zdraví

Čím více času věnujete svému jídelníčku a pohybovým potřebám, tím snáze přijdete na věci, které zlepší kvalitu vašeho života. Když například strávíte několik týdnů pravidelným cvičením jógy a pitím velkého množství vody, budete se přirozeně cítit připraveni minimalizovat některé potraviny ve svém jídelníčku, jako je bílá mouka a mléčné výrobky. Tělo si žádá, co chce: pokud dokážete zvýšit svou schopnost naslouchat, budete v dobré kondici!

Přečtěte si také