Denní horoskop BÝKA na 22. 4. 2022

Býk 22. 4. 2022

Zůstaňte dnes večer doma a uvařte pro sebe a někoho, koho máte rádi, chutné jídlo, Býci. Budete tíhnout ke kráse, hmotné i nehmotné. Ve skutečnosti by to mohl být dobrý den na nákupy, pokud ovšem dokážete ovládnout nutkání příliš utrácet. Nedovolte, aby se vaše vlastní hodnota ztotožňovala s tím, kolik máte nablýskaných hraček. Trochu utrácejte, ale snažte se to nepřehánět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že láska má jen velmi málo společného s hmatatelnými a pozemskými věcmi, které si s ní obvykle spojujete, jako je smyslné pohlazení nebo krásný dárek. Tranzity planet znamenají, že se místo toho můžete ocitnout v jakémsi boji o moc, kdy vy chcete dělat jednu věc a váš milostný zájem chce dělat něco jiného. S trpělivostí to můžete vyřešit.

Práce

V tuto chvíli nesázejte žádná semena. Místo toho byste měli počkat, až se vše více přikloní na vaši stranu. Do té doby shromažďujte informace, abyste je měli k dispozici, až nastane správný čas sáhnout do půdy a vytvořit něco nového.

Peníze

Jste nyní hodně kreativní a toužíte vylepšit svůj vzhled a více přemýšlet o tom, jak se prezentujete světu. Jste vedeni k tomu, abyste se zaměřili na své osobní a profesní vztahy, které vám pomohou k pokroku v pracovním i finančním životě.

Zdraví

Mezi přáteli a rodinou můžete najít chápavé posluchače, ale někdy jste to vy, kdo potřebuje naslouchat sám sobě. Věci, které chcete udělat pro své zdraví, ale stále je odkládáte - pít více vody, jíst méně cukru, častěji cvičit - to jsou věci, které můžete uskutečnit jen vy. Když se přistihnete, že si chodíte pro útěchu k druhým, zeptejte se sami sebe, zda byste to nemohli být vy, kdo si poskytne útěchu v podobě zdravých návyků.

Přečtěte si také