Denní horoskop BÝKA na 22. 6. 2022

Býk 22. 6. 2022

Dnes není nejlepší den na žertíky, Býku, a tak odložte mizející inkoust. Držte se blízko domova. Najděte jistotu v tom, že budete dělat věci, které umíte nejlépe. Pověste obraz a uvařte vynikající večeři. Svým úsměvem můžete ostatní inspirovat, tak ho využijte. Nesklánějte se, pokud vaše myšlenky neplynou dobře se skupinou. Je to znamení, že byste měli strávit nějaký čas o samotě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace naznačuje, že potřebujete najít rovnováhu mezi suchými a vypointovanými vtipy, které máte tak rádi, a upřímností. Pokud se seznamujete s někým novým, možná nechápe, jak funguje váš smysl pro humor, takže by bylo moudré omezit tento druh poznámek a místo toho si užít báječnou konverzaci.

Práce

Dnes se pravděpodobně rozhoří věčný spor, který vedete s kolegou. Existuje mezi vámi zásadní problém, který je třeba řešit. Nesmíte ho nadále ignorovat. Nyní je čas na usmíření.

Peníze

Tento týden vesmír ovlivňuje oblast vašeho horoskopu, která řídí váš domov. Je čas uvést do praxe nejen slova, ale i myšlenky. Sedíte na potenciálním zlatém dole. Přenesení vašeho talentu na internet bude znamenat přímý prodej, odběratele e-mailů a potenciální dlouhodobé zákazníky daleko do budoucnosti.

Zdraví

Zkoušení nových věcí často zlepšuje kvalitu našeho života. Evropa žila bez rajčat až do roku 1500, kdy je přivezli cestovatelé z Nového světa! Zvažte otevření se novým formám relaxace, abyste podpořili svou schopnost reflektovat staré vzorce a přivítat nové. Jóga a pilates jsou skvělými způsoby, jak posílit dolní část páteře. Pomoci může také meditace. V tomto období by také bylo vhodné omezit konzumaci alkoholu.

Přečtěte si také