Denní horoskop BÝKA na 23. 12. 2022

Býk 23. 12. 2022

Tento den bude bohatý na rozjímání. Jste schopni pozorovat dění kolem sebe a zároveň si zachovat určitý odstup. Ambice druhých lidí vás budou bavit, protože hrají své role spíše jako karikatury než jako skuteční lidé. Takový krok zpět vám velmi prospěje. Měli byste to dělat častěji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie tohoto dne zvýrazní některé lepší vlastnosti vašeho vztahu. Je to skvělý den pro to, abyste společně podnikli něco intelektuálně podnětného, nebo třeba uspořádali večeři a pozvali několik přátel. Konverzace a dobrá nálada vás hodně sblíží. Smích má jedinečnou léčivou vlastnost, která zmírňuje případné obranné postoje a podporuje spolupráci.

Práce

Situace v práci může probíhat velmi hladce, ale nenechte se nachytat na to, že pro vás bude vše vždy tak dobře plynout. V pozadí se skrývají potíže, které mohou kdykoli vyplout na povrch. Zůstaňte ve střehu.

Peníze

Tento týden se dozvíte pozitivní i negativní zprávy týkající se vašeho finančního života. Pokud jste byli věrní svým cílům a drželi se v rámci rozpočtu, tato planeta vám nabízí nové příležitosti, jak vydělat více peněz. Pokud jste příliš utráceli, náhlé a možná neočekávané změny v oblasti vaší kariéry mohou znamenat, že to, s čím jste počítali na pokrytí účtů, nemusí být k dispozici. Spoření do budoucna vám může pomoci toto období překonat.

Zdraví

Nikdy jste se slepě nepřizpůsobovali skupině, ale rozhodně vám záleží na tom, co si o vás lidé myslí. Je načase pomoci jim i sobě a poskytnout jim informace, které potřebují k tomu, aby vás skutečně poznali. Možná byste si nejprve měli udělat rekvalifikační kurz. Opravdu víte, co chcete a co nechcete? Disciplinované cvičení, jako je plavání a běh, vám poskytne čas, abyste se nad těmito otázkami zamysleli a zároveň si posílili svou sílu a sebevědomí.

Přečtěte si také