Denní horoskop BÝKA na 23. 6. 2022

Býk 23. 6. 2022

Udržet si rovnováhu dnes nemusí být nejsnazší úkol, ale pokud to někdo dokáže, tak vy, Býci. Mohou se objevit silné názory druhých, které vás budou zpochybňovat. Ve svém arzenálu máte velké množství munice. Přijetím této výzvy a zapojením se do vášnivé debaty se můžete leccos naučit. Věřte si.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie může stačit k tomu, abyste si uvědomili, že váš vztah s jednou osobou potřebuje uzdravit. Dnes se mohou objevit určité problémy, které jste se oba snažili skrývat nebo alespoň ignorovat, i když víte, že ohrožují kvalitu vaší lásky. Neotálejte, udělejte cokoli, abyste tyto bariéry prolomili a dali si novou šanci na romantický život.

Práce

Závod pokračuje, ale je pravděpodobné, že někdo přidá další zvrat. Partner, o kterém jste si mysleli, že se na něj můžete spolehnout, udělá obrovský krok zpět. Najednou ta silná opora, ve kterou jste doufali, přece jen není tak jistá.

Peníze

Tento týden dostanete od vesmíru silné poselství. Vzhledem k tomu, že kolem vás létá napjatá energie, musíte hledat odpovědi v oblasti svého horoskopu, která řídí osobní transformaci. Co chcete, aby o vás váš vzhled říkal? Nyní můžete rozhodovat vy.

Zdraví

Po práci si zacvičte, aby vaše tělo bylo skutečně připravené na hloubku hýčkání, kterému se chystáte podrobit. Mějte po ruce lehké jídlo, které si můžete vychutnat, zatímco budete trávit večer ve svých soukromých lázních. Zapalte svíčky, napusťte si horkou vanu nebo si dejte dlouhou sprchu. Magnóliový olej bude dokonalým doplňkem pro fyzickou a psychickou očistu.

Přečtěte si také