Denní horoskop BÝKA na 24. 12. 2023

Býk 24. 12. 2023

Komunikace je dnes klíčová. Sdělte své záměry ihned, abyste se vyhnuli zbytečným zmatkům. Čím více se dokážete dohodnout nyní, tím lépe na tom budete v budoucnu. Jste chybějícím dílem skládačky, a tak vystoupejte na pódium, abyste zaplnili svou velmi důležitou roli. Most, který poskytnete, vyplní kritickou mezeru, která bude ostatním velmi nápomocná.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte silné pocity, ale obvykle o nich raději mluvíte, než abyste se jimi řídili. Dnešní energie vyzařující z planet může v tomto ohledu převážit misky vah na vaši stranu. Pokud s někým výjimečným teprve začínáte chodit, mohli byste se nechat unést atmosférou, hvězdami, leskem v očích, jejich sliby, svými sliby – prostě čímkoli. Kdo ví? Možná vám to dokonce prospěje.

Práce

Není vhodná doba na tajnůstkaření ohledně projektu, na kterém pracujete. Možná se bojíte, že se někdo pokusí ukrást váš nejnovější nápad. Přestaňte být tak paranoidní a jednejte s vírou. Lidé kolem vás jsou tu proto, aby vám pomáhali, ne aby vám ubližovali.

Peníze

Tento týden se dozvíte pozitivní i negativní zprávy týkající se vašeho finančního života. Pokud jste byli věrní svým cílům a drželi se v rámci rozpočtu, tato planeta vám nabízí nové příležitosti, jak vydělat více peněz. Pokud jste příliš utráceli, náhlé a možná neočekávané změny v oblasti vaší kariéry mohou znamenat, že to, s čím jste počítali na pokrytí účtů, nemusí být k dispozici. Spoření do budoucna vám může pomoci toto období překonat.

Zdraví

Vždycky rádi opustíte staré a začnete znovu, ale někdy se vyplatí držet se zaběhnutých postupů. Máte nějakou zdravotní rutinu? Je to pro vás důležitá disciplína, kterou byste měli dodržovat, protože máte přirozený sklon k tomu snít o budoucnosti a zapomínat na přítomnost. V přítomnosti musíte dbát na přiměřené podávání zdravé stravy a dostatek vody. Pokud už nežijete s maminkou, je vaše zdraví jen na vás.

Přečtěte si také