Denní horoskop BÝKA na 24. 2. 2024

Býk 24. 2. 2024

Ve vzduchu je cítit vášeň, Býku, a vy jste přesvědčeni, že právě vy elektrizujete vzduch kolem sebe. Upřímně řečeno, dnes nedokážete myslet na nic jiného než na sex. Možná je to důsledek toho, že jste příliš dlouho tvrdě pracovali a neměli čas dopřát si svou smyslnou stránku. Nuže, není lepší čas než přítomnost. Proč nepozvat někoho výjimečného na domácí jídlo? Zapalte svíčku, otevřete láhev vína a uvidíte, co se stane.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve skrytu duše si užíváte, když vás někdo šokuje, i když byste to nepřiznali. Příznivé planetární uspořádání vám však může přinést ještě větší překvapení, než jste čekali. Setkání s někým, kdo jen vypadá normálně, ale ve skutečnosti má velmi jedinečný přístup k životu, by mohlo způsobit převrat ve vašem milostném životě. Ačkoli na sobě možná nedáte znát, jak na vás dotyčný zapůsobil, ve skrytu duše se před ním budete klanět.

Práce

Vaše celková nálada je poměrně dobrá, což vám dává schopnost vyjít z obtížných situací na výbornou. Nebojte se jít proti drsňákům. Není důvod se obávat žádných situací souvisejících s prací. Máte na to, abyste uspěli.

Peníze

Tento týden se týká šťastných aspektů, které ovlivňují váš sektor karmy, minulých životů a snů, stejně jako váš domovský sektor. Vaše sny mohou být plné nápadů, jak získat více peněz, a tak dávejte dobrý pozor na to, co říkají. Mezitím je váš domácí sektor všechno, jen ne jasný. Zamyslete se nad tím, zda má smysl nadále platit stejnou sazbu, nebo je lepší se přestěhovat na levnější místo.

Zdraví

Tohle by mohl být nezapomenutelný večer. Přinejmenším je to dobrý večer, kdy se můžete opravdu dobře bavit, ať už to pro vás znamená cokoli. Dnes se cítíte ve svém živlu a rozhodujete o tom vy. Pohodlně se usaďte a představte si svůj dokonalý den, odpoledne, večer, a pak se do toho pusťte a uskutečněte ho. Nezapomeňte někde počítat s uvolněním své fyzické energie. Je důležité dodržovat základní rutinu, ale zbytek večera je na vás.

Přečtěte si také