Denní horoskop BÝKA na 25. 12. 2022

Býk 25. 12. 2022

Možná vás trápí nějaké starosti. Možná máte finanční problémy nebo drobné zdravotní potíže. Nenechte se tím znervóznit. Máte vnitřní zdroje na to, abyste je překonali. Ačkoli vás současný stav věcí přivádí k chmurným pocitům, váš optimismus se brzy vrátí. Do té doby důvěřujte jiným hodnotám, jako je láska, přátelství a víra.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace může nastartovat vaše myšlenkové pochody, ale pro váš milostný život toho nemusí udělat mnoho. Právě teď se cítíte velmi nezávislí a otevření experimentům a myšlenka, že byste museli dělat kompromisy nebo se jakkoli přizpůsobovat, abyste udrželi vztah pohromadě, se vám nemusí příliš zamlouvat. Ale to může být jen dočasná fáze, pokud vás to trápí.

Práce

Dnešní den pro vás představuje nejnižší bod měsíce, pokud jde o vaši kariéru. Pravděpodobně se budete cítit zatížení a pomalí. Budete mít pocit, že řídíte se zataženou ruční brzdou. Vydržte. Od této chvíle může jít vše jen nahoru.

Peníze

Tento týden se dozvíte pozitivní i negativní zprávy týkající se vašeho finančního života. Pokud jste byli věrní svým cílům a drželi se v rámci rozpočtu, tato planeta vám nabízí nové příležitosti, jak vydělat více peněz. Pokud jste příliš utráceli, náhlé a možná neočekávané změny v oblasti vaší kariéry mohou znamenat, že to, s čím jste počítali na pokrytí účtů, nemusí být k dispozici. Spoření do budoucna vám může pomoci toto období překonat.

Zdraví

Chcete-li v tomto období posílit svůj zrak, užívejte čaj připravený z byliny známé jako oční světlík. Na oči je dobrý i beta karoten, který se nachází v potravinách, jako je mrkev, meruňky a meloun – játra tento pigment přeměňují na vitamin A, který je velmi užitečný pro noční vidění. Pečujte o své oči a vytvořte si přesnější vizi budoucnosti.

Přečtěte si také