Denní horoskop BÝKA na 26. 11. 2023

Býk 26. 11. 2023

Může se zdát, že je na vás kamarádka naštvaná a nechce to přiznat. Když se jí zeptáte, co se děje, pravděpodobně řekne: Nic. Použijte svou intuici, abyste odvodili, co ji trápí, a pak se jí to snažte nějakým způsobem vynahradit. Možná budete chtít přehodnotit vaše přátelství. Možná je příliš nekomunikativní. Termín známost by jí mohl vyhovovat lépe než kamarádka.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pocity jsou dnes velmi pestré a události z minulosti mohou ovlivnit váš pohled na současné události. Lidé, se kterými se setkáte, mají zájem mluvit o sobě a také o svých láskách, životech a dobrodružstvích. Pokud doufáte, že potkáte někoho výjimečného, zkuste se zúčastnit nějaké diskuse, debaty nebo nového studijního kurzu.

Práce

Nosíte své srdce na rukávu a ostatní poznají, co si myslíte, už při pohledu na vaši tvář. Z tohoto důvodu nemá smysl skrývat emoce, které vás při práci provázejí. Vyložte vše na stůl.

Peníze

Máte napjatý aspekt, který ovlivňuje váš sektor zaměstnanosti. Je nezbytné pěstovat trpělivost v oblasti komunikace a technologií, které používáte k výkonu své práce. Vaše možnosti se budou rozšiřovat v souvislosti s vyučováním, učením a duchovnem, takže pokud se na ně budete muset spolehnout, abyste přežili příští týden nebo dva, budiž. Peníze přijdou bez ohledu na to.

Zdraví

Obvykle vám věci nepřipadají tak hřejivé a příjemné. Je to neobvykle emotivní den a můžete se cítit obzvlášť vděční za své přátele. Podělte se o tento pocit, ale zahrňte do něj i své potřeby. Pokud je to možné, pozvěte přítele, aby se s vámi vydal na svižnou procházku, a připravte salát, na kterém si poté oba pochutnáte. Dbejte dnes na svou energii a odolejte konzumaci těžkých jídel nebo pití alkoholu. Je důležité, abyste cítili lásku svých přátel v kontextu toho, že děláte to, co je pro vás správné.

Přečtěte si také