Denní horoskop BÝKA na 27. 10. 2022

Býk 27. 10. 2022

Dnes máte na mysli lásku a romantiku. Dnešní den je ideální pro to, abyste se na tuto část svého života soustředili, protože všechna znamení naznačují, že vztahy s romantickými partnery budou šťastné, podnětné a vášnivé. Pokud se vás to netýká, je pravděpodobné, že někoho potkáte. Pokud ano, očekávejte nádherný společný večer!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte pocit, že změna je dnes stejně dobrá jako odpočinek. Pokud váš současný vztah poněkud zkysnul nebo upadá, proč ho trochu neokořenit zavedením dobrodružnějšího přístupu. Vydejte se společně podniknout pár věcí, které vám vrátí jiskru do očí. Vyrazte ven a užijte si trochu opravdové zábavy.

Práce

Štěstí se k vám přiblíží, ať už po něm vědomě toužíte, nebo ne. Už jen tím, že budete sami sebou, si na svou stranu automaticky přitáhnete šťastné a užitečné lidi. Dnes se zrodí nový vztah – takový, který pro vás bude nesmírně přínosný.

Peníze

Nyní máte aspekty ovlivňující vaše zaměstnání a zdraví. Někdy chce vesmír postupovat tak rychle, že to může přinést nebezpečí nehod. Buďte opatrní v zaměstnání, zejména při práci se stroji a vozidly. Je to také skvělá doba k tomu, abyste pokročili ve svých plánech, ať už jde o zvýšení platu, povýšení, nebo nalezení lépe placeného zaměstnání. Je to tam venku. S veškerou pozitivní energií, která za vámi stojí, ji najdete.

Zdraví

V souvislosti s tímto planetárním uspořádáním máte tendenci zaměřit se na sebe, ale snažte se nebýt příliš kritičtí. Dnešní energie se zaměří na vaše tělo, a ať už jste ve svém fitness plánu kdekoli, zkuste se na sebe podívat laskavým pohledem. Bez ohledu na to, kolik je vám let, byste se sebou měli začít mluvit hlasem dobré matky  povzbuzujícím, zaměřeným na pozitivní věci a především schvalujícím. Nepodléhejte negativnímu myšlení, ale naopak se věnujte pozitivním činům!

Přečtěte si také