Denní horoskop BÝKA na 27. 11. 2022

Býk 27. 11. 2022

Tento den by měl být zaměřen spíše dovnitř než navenek. A to je dobře, protože vnější svět není příliš příjemný. Zdá se, že se nic nedaří. Nedocházejí šeky a nikdo nezvedá telefon. Cítíte se přinejlepším neefektivně. Seberte odvahu. Nemá to nic společného s vámi a všechno souvisí s planetami. Špatná nálada pomine. Mezitím si udělejte něco zábavného sami.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety společně vytvářejí hluboký pocit vášně a touhu vlastnit milovanou osobu. Vašemu partnerovi (současnému nebo budoucímu) to může vadit, což by mohlo způsobit blok v komunikaci. Pokud chcete věci zlepšit, zkuste se od toho odpoutat. Dokud se budete pevně držet, bude se bránit vašim námluvám.

Práce

V ranních hodinách se zvýrazní vaše silné, citlivé a pečovatelské schopnosti. Ostatní za vámi budou přicházet, protože budou vědět, že se na vás mohou spolehnout a že jim poskytnete útěchu a podporu. Ujistěte se, že si uděláte čas i pro sebe, nejen pro druhé.

Peníze

Máte napjatý aspekt, který ovlivňuje váš sektor zaměstnanosti. Je nezbytné pěstovat trpělivost v oblasti komunikace a technologií, které používáte k výkonu své práce. Vaše možnosti se budou rozšiřovat v souvislosti s vyučováním, učením a duchovnem, takže pokud se na ně budete muset spolehnout, abyste přežili příští týden nebo dva, budiž. Peníze přijdou bez ohledu na to.

Zdraví

Dnes, stejně jako každý jiný den se vám naskytne příležitost jít proti proudu. Když zjistíte, že vás svrbí chuť promluvit nebo se postavit do cesty tomu, co ostatní nazývají pokrokem, udělejte to s rozvahou. Možná máte pravdu ve svém přesvědčení, ale jste připraveni ustát odmítnutí nebo kritiku, se kterou se můžete setkat? Někdy je lepší nechat si své myšlenky pro sebe a pěstovat je, dokud nenastane čas, kdy je bezesporu třeba promluvit. Vypijte zelený čaj a zhluboka dýchejte.

Přečtěte si také