Denní horoskop BÝKA na 27. 12. 2022

Býk 27. 12. 2022

Lidé se dnes zdráhají řešit hluboké emocionální problémy. Staví si ochranné bariéry, aby je věci, které slyší, vidí a cítí, nezranily. Respektujte tyto hranice. Snažte se zůstat zakořeněni ve své vnitřní svatyni. Snažte se zachovat si pozitivní přístup, i když může převládat pochmurná nálada.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety vyzařují energii, která z vás dělá velmi atraktivní nabídku, ale lidé pravděpodobně nebudou reagovat, pokud budete mlčet a budete prostě vyzařovat sex-appeal. Potřebují vás slyšet mluvit; potřebují naslouchat okouzlujícím tónům vašeho dialektu a přemýšlet nad sametovostí vašich samohlásek. Pokud máte dar mluvit, pak ho, proboha, využijte k tomu, abyste všem řekli všechny fascinující věci o sobě.

Práce

Nenechte se vyvést z míry vážností první části dne. S postupujícím dnem se celková energie stává lehčí a optimističtější. Využijte toho ve svůj prospěch. Uvíznutí ve vyjetých kolejích dnes bude mít velmi náročné vedlejší účinky.

Peníze

Kariérní aktivity přinášejí tento týden vzrušení a drama, ale také trochu nepředvídatelnosti. Nápady se jen hrnou, ale než se pustíte do dalšího, musíte jeden z nich zpeněžit, abyste se neocitli se sníženým peněžním tokem. Aspekty ovlivňují také váš vztahový sektor. Hodně se tam toho mění, což od vás v této době vyžaduje diplomatickou pozornost. Vaše rozhodnutí diktuje láska.

Zdraví

Potřebujete spoustu přátel, ale také dostatek klidu, abyste se mohli soustředit na její vlastní vnitřní potřeby. Vaše cíle bývají zaměřené na lidi, ale soukromý čas je to, co pěstuje vaši schopnost porozumět a stanovit si cíle. Spojení přemýšlení s cvičením je skvělý návyk, který je třeba rozvíjet. Alespoň jednou týdně se vydejte na dlouhý běh nebo procházku nebo jednoduše udeřte tenisovým míčkem o zeď. Tento fyzický výstup vám vytvoří prostor pro ujasnění myšlenek, aniž byste se rozčilovali s přáteli.

Přečtěte si také