Denní horoskop BÝKA na 28. 6. 2022

Býk 28. 6. 2022

Navzdory svému vzteku jste stále jen krysa v kleci. Vylezte ze své krabice, Býku. Vlivy ostatních lidí mohou způsobit vážnou proměnu vašeho myšlení. Dejte volný průchod svým systémům přesvědčení, aby se přetvořily do jiných myšlenkových rámců. Zvažte nové způsoby života. Dělejte věci, které vás vyvedou ze společenských mezí toho, jak byste měli žít svůj život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když vám může být nesmírně líto někoho, s kým jste nedávno sdíleli blízký vztah, planetární konjunkce naznačuje, že by mohl nastat čas rozloučit se. Uvědomujete si, že ačkoli mezi vámi existovala určitá hloubka náklonnosti, nějak jste se k sobě v jiných ohledech ideálně nehodili. Místo toho, abyste oba truchlili nad ztrátou, proč neoslavit nově nabytou svobodu?

Práce

Někdo využívá své znalosti k tomu, aby s vámi hrál mocenskou hru. Předvádí se a snaží se vás ovládat pomocí módních slov a myšlenek, které vám jdou mimo hlavu. Vezměte si jen ta fakta, která potřebujete, a jděte dál.

Peníze

Aspekty v oblasti osobního vzhledu a sebevyjádření ukazují, že se sice můžete zaměřit na hledání nové práce nebo nové pozice u stávajícího zaměstnavatele, ale skutečné peníze mohou spočívat ve vylepšení vašeho vzhledu, abyste byli vnímáni jinak. Správné oblečení, účes a držení těla mohou znamenat velký rozdíl.

Zdraví

Někdy působíte dojmem, že všechno jde dobře, i když tomu tak není. Zamilujete se do představy, že se máte dobře, a zapomenete si položit otázku, zda je to skutečně pravda, nebo ne. S malou pomocí energie uvolněné současným planetárním uspořádáním využijte příležitosti poznat, co skutečně cítíte. Začněte u svého zdraví a pohody. Získáváte z potravin, které jíte, ten správný druh energie? Spíte dostatečně? To nemůžete vědět, dokud se nezeptáte.

Přečtěte si také