Denní horoskop BÝKA na 29. 10. 2022

Býk 29. 10. 2022

Abyste si udrželi mír a harmonii, můžete nosit mnoho různých masek. Tím můžete zapomenout na svou vnitřní pravdu a na to, čemu skutečně věříte. Třenice mezi vaším živým, komunikativním zevnějškem a měkkým, zranitelným nitrem vám mohou ztížit nalezení řešení, které hledáte. Odpovědi, které potřebujete, máte. Důvěřujte si, až je najdete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes nebudete moci tolik skrývat ve stínu, i když se vám obvykle daří udržet mnoho ze své vnitřní povahy skryté. Někdo výjimečný se může dožadovat toho, co k němu cítíte, a vy se jako obvykle zdráháte dát mu to najevo. Pokud chcete, aby váš vztah pokračoval, měli byste se raději ozvat.

Práce

Klíčový koncept, který byste měli mít během následujících dvou týdnů na paměti, se týká naslouchání stejně jako mluvení. Všímavě naslouchejte lidem na svém pracovišti. Buďte vnímaví k jejich starostem a obavám. Je to důležitější, než si myslíte.

Peníze

Nyní máte aspekty ovlivňující vaše zaměstnání a zdraví. Někdy chce vesmír postupovat tak rychle, že to může přinést nebezpečí nehod. Buďte opatrní v zaměstnání, zejména při práci se stroji a vozidly. Je to také skvělá doba k tomu, abyste pokročili ve svých plánech, ať už jde o zvýšení platu, povýšení nebo nalezení lépe placeného zaměstnání. Je to tam venku. S veškerou pozitivní energií, která za vámi stojí, to najdete.

Zdraví

Pokračujte v naplňování koupelnové skříňky důležitými nástroji v misi hluboké relaxace! Máte doma lahvičku levandulového esenciálního oleje? Ten je jedním z oblíbených olejů masérů a aromaterapeutů po celém světě. Levandule zklidňuje pokožku a po vdechnutí i mysl. Esenciální oleje snadno seženete v obchodech se zdravou výživou. Na noc si dejte tři nebo čtyři kapky do horké koupele. Případně si dejte jednu kapku na polštář a očekávejte jeden z nejlepších spánků vůbec!

Přečtěte si také