Denní horoskop BÝKA na 29. 6. 2022

Býk 29. 6. 2022

Ostatní lidé vás možná hladí proti srsti, Býku. Ve vzduchu je dnes hodně ohnivé energie, která podporuje postoj „já na prvním místě“. Ten se může dostat do přímého rozporu s vaší mírumilovnou, diplomatickou povahou. Také lidé mohou být o něco citlivější než obvykle. Bude pro vás těžší snášet urážky nebo urážky, které z toho vyplývají. Budete mít co dělat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeské energie vám mohou pomoci nahlédnout na obtížnou vztahovou situaci v novém světle. Pokud jste se cítili rozrušení a rozhořčení nad některými událostmi, které se v poslední době staly, využijte této příležitosti, abyste udělali krok zpět a podívali se na vše z nové a jiné perspektivy. Je možné použít humor jako skvělého léčitele, zejména pokud jde o rány srdce.

Práce

Pokud máte dnes nějaké úkoly, které vyžadují sílu, soustředění a disciplínu, určitě se jimi zabývejte v první části dne. Sporadické, nahodilé odpolední události vás pravděpodobně dost vyvedou z rovnováhy.

Peníze

Aspekty v oblasti osobního vzhledu a sebevyjádření ukazují, že se sice můžete zaměřit na hledání nové práce nebo nové pozice u stávajícího zaměstnavatele, ale skutečné peníze mohou spočívat ve vylepšení vašeho vzhledu, abyste byli vnímáni jinak. Správné oblečení, účes a držení těla mohou znamenat velký rozdíl.

Zdraví

Dnešní energie roznítí vašeho ducha. Máte pocit, že dokážete vše, co si zamanete, a to je pravda! Kdybyste mohli všechnu tuto energii stáčet do lahví, nebylo by to skvělé? Ve skutečnosti pravidelné cvičení skutečně přenáší tuto energii přímo do vašeho krevního oběhu, který ji následně vkládá do vašich silných svalů. Zaměřte svou pozitivní energii na své tělo a uvidíte zářivé výsledky. Nezapomeňte se po cvičení vždy napít vody, abyste doplnili životně důležité tekutiny v těle.

Přečtěte si také