Denní horoskop BÝKA na 3. 10. 2022

Býk 3. 10. 2022

Možná se k vám nastěhují fascinující noví sousedé. Mohou se zabývat právem, vzděláváním nebo cestováním, mohou pocházet z cizí země - nebo mohou být obojí. S těmito lidmi by vás mohl seznámit přítel. Mohlo by dojít k improvizovanému uvítacímu večírku, takže vy i ostatní budete mít příležitost se navzájem poznat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Těžko snášíte dny, jako je tento, kdy se věci nezdají být stabilní. Energie vyzařující z planet vás nutí přemýšlet, proč jste se vůbec obtěžovali se svým posledním miláčkem. Vane z nich horko a chlad a vy se cítíte čím dál tím podrážděnější. Dejte tomu však pár dní a měli byste zaznamenat výrazné zlepšení.

Práce

Na vašem pracovišti vzniká obrovské napětí mezi zaměstnavateli a zaměstnanci. Všude kolem vás dochází ke stále častějším případům vzdoru a agrese. Je nesmírně důležité, abyste v tomto bouřlivém období zůstali neutrální.

Peníze

Vesmír vás nyní podporuje, což naznačuje, že se znovu začnete věnovat romantice, dětem a rodině. Pokud pracujete v některé z těchto oblastí, peníze přicházejí téměř bez námahy. Máte-li nápad na produkt nebo službu, která by oslovila tyto demografické skupiny, je skvělý čas vypustit ji do světa. Něco napsaného nebo vyřčeného může udělat své. Přiložte pero na papír nebo propůjčte svůj hlas rozhlasovým vlnám.

Zdraví

Osobní růst má mnoho podob a balíčků a někdy je nejnáročnější položit si otázku, co bychom skutečně chtěli změnit ve svých osobních návycích. Ať už je to častější čištění zubů nebo vzdání se alkoholu na určitou dobu, jsou věci, které vás napadnou automaticky - když si tuto otázku položíte vážně. Nebojte se podniknout kroky ke zlepšení svých způsobů chování nebo fyzického vzhledu. Je to zdravé svědomí, které chce zapadnout a vypadat dobře!

Přečtěte si také