Denní horoskop BÝKA na 3. 7. 2022

Býk 3. 7. 2022

Vaše filantropická stránka slábne. Jste zvyklí myslet na druhé dřív než na sebe, ale dnes se to změní. Své okolí totiž fascinujete. Našli jste novou svobodu. Zdá se, že jste se osvobodili od svého starého já a zcela se naplnili.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie s sebou přináší příležitost vrátit trochu tepla do osobních vztahů, které v poslední době možná trochu zledovatěly. Ať už je důvodem nedostatku komunikace cokoli, vesmír příhodně rozproudil teplo, takže veškeré potíže mezi vámi postupně roztají. Pro začátek byste si oba mohli vyslovit upřímný kompliment.

Práce

Spojte se s lidmi, kteří mají podobný názor jako vy. Spolupracujte. Vaše společné úsilí bude mnohem větší než součet všech vašich individuálních snah dohromady. Když už nic jiného, budete moci načerpat nové skvělé nápady.

Peníze

Aspekty ve vašem domě osobního vzhledu a sebevyjádření ukazují, že se sice můžete zaměřit na hledání nové práce nebo nové pozice u stávajícího zaměstnavatele, ale skutečné peníze mohou spočívat ve vylepšení vašeho vzhledu, abyste byli vnímáni jinak. Správné oblečení, účes a držení těla mohou znamenat velký rozdíl.

Zdraví

Aspekt ve hře nám připomíná, že vždy existují dva způsoby, jak něco udělat (ne-li více!). Buď můžete cvičit, nebo ne. Můžete jíst zdravé jídlo, nebo ne. Pak jsou tu rozhodnutí, která děláme nevědomě: Jak sedíte na židli, když pracujete? Používáte správné držení těla se silnými zády a mírně napnutými břišními svaly? Nebo se hrbíte a necháváte si propadat ramena? Věnujte tomu pozornost, dokud ještě máte možnost volby!

Přečtěte si také