Denní horoskop BÝKA na 30. 11. 2022

Býk 30. 11. 2022

Vypadá to, že opět děláte pokroky. Teď, když plánujete budoucnost, byste se mohli přihlásit do vzdělávacího programu nebo vyrazit na výlet. Nenechte se oslnit dnešními zářivými vyhlídkami natolik, abyste zapomněli na pracovní záležitosti. Přijměte tento den takový, jaký je. Zítra se k práci vrátíte odpočatí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes byste se měli pokusit zjistit, co skutečně cítíte ke svému poslednímu partnerovi nebo milostnému zájmu. Pokud máte již delší dobu smíšené pocity, věnujte nějaký čas tomu, abyste si ujasnili, co přesně vás trápí. Může se jednat pouze o drobný problém, který je zveličován a vyvolává pocit odcizení.

Práce

Tempo se zpomalí a najednou vám dojde velké poznání. Když se pohybujete příliš rychle, často vám unikají detaily, díky nimž vše lépe zapadá na své místo. Dnes se však dokážete pohybovat pomaleji, a to dělá velký rozdíl.

Peníze

Vesmír bude ovlivňovat oblast vašeho horoskopu, která řídí děti, zábavu a romantiku, a zároveň přináší další podněty k tomu, aby vaše nejbližší vztahy fungovaly. Stručně řečeno, je na čase na chvíli ustoupit z pracovního kolotoče a utratit část těžce vydělaných peněz za lidi, které máte nejraději. Nezapomeňte také na sebe!

Zdraví

Zatímco přemýšlíte o budoucnosti, je důležité věnovat se přítomnosti. Zaměřte část své pozornosti na rozvoj správných návyků, které pomohou vaší vizi. Jednou nebo dvakrát týdně konzumujte spirulinu, chlorellu a další modrozelené řasy ve zdravých koktejlech. Tyto a další zdroje beta karotenu zvýší hladinu vitaminu A v krevním oběhu, který potřebujete pro podporu svého pronikavého zraku. Také sporty, jako je tenis, které jsou závislé na koordinaci ruka-oko, jsou vynikající formou cvičení.

Přečtěte si také