Denní horoskop BÝKA na 31. 12. 2023

Býk 31. 12. 2023

Dnes by se vám mohla naskytnout příležitost vydělat si nějaké peníze navíc prostřednictvím někoho, koho trochu znáte, Býku, možná díky společenské události, které jste se kdysi oba zúčastnili. Možná nejste úplně obeznámeni s typem práce, o kterou se jedná, ale dnes je vaše mysl bystrá, a tak se pravděpodobně rychle zorientujete. Jedinou nevýhodou je, že byste mohli pracovat více, než je třeba, a proto hrozí, že se unavíte. Dávejte na sebe pozor.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Raději dáváte najevo své city přímým projevem náklonnosti, například koupí dárku, masáží nebo drahým výletem. Dnešní nebeská konfigurace znamená, že pokud chcete ukázat, jak moc vám na vás záleží, musíte si se svou drahou polovičkou promluvit. Jsou určité věci, které opravdu chce vědět, a neexistuje jiný způsob, jak jí to sdělit.

Práce

Dnes se vás zmocní váš vzpurný duch. Budete cítit obrovskou potřebu mnohem větší svobody na pracovišti. Podnikněte kroky k jejímu dosažení, místo abyste seděli, nic nedělali a čekali, že se to stane automaticky.

Peníze

Kariérní aktivity přinášejí tento týden vzrušení a drama, ale také trochu nepředvídatelnosti. Nápady se jen hrnou, ale než se pustíte do dalšího, musíte jeden z nich zpeněžit, abyste se neocitli se sníženým peněžním tokem. Aspekty ovlivňují také váš vztahový sektor. Hodně se tam toho mění, což od vás v této době vyžaduje diplomatickou pozornost. Vaše rozhodnutí diktuje láska.

Zdraví

Obecně potřebujete hodně osobního času, abyste si utřídili své složité pocity ze světa. Zkuste se věnovat sportům, které vám pomohou co nejlépe využít váš osobní čas. Běh na dlouhé vzdálenosti, plavání, pěší turistika a jízda na horském kole vyžadují značné časové nasazení, které pak můžete dobře využít ve své hlavě. Zdravé návyky, které uspokojují vaše potřeby, jsou k nezaplacení. Je to dlouhý život a vy se budete více těšit a budete se mít o co podělit s ostatními.

Přečtěte si také