Denní horoskop BÝKA na 4. 11. 2022

Býk 4. 11. 2022

V posledních dnech jste se možná cítili poněkud frustrovaní ze svých iniciativ. Buď vnější překážky (například události, které způsobily zpoždění), nebo vnitřní zábrany (například vaše apatie) představovaly jasnou výzvu. Než budete moci dosáhnout skutečného pokroku, je třeba vyřešit určité záležitosti. Nadcházející den vám může poskytnout příležitost tyto záležitosti konečně vyřešit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se najednou budete cítit povzbuzeni, abyste se nechali unést. Romantika a milostné vztahy jsou dnes velmi intenzivní a vy si nebudete chtít nechat ujít něco, co by mohlo být velkolepým večerem se vším všudy. Pokud už nějakou dobu pokukujete po někom výjimečném, naplánujte si útok právě teď, dokud máte tu nejlepší šanci.

Práce

Dlouhodobé trendy jsou vám nakloněny, ale dnes zažijete mírný výkyv. Jedná se pouze o krátkodobé potíže, které v krátké době překonáte a budete na dobré cestě k dosažení cílů, o které usilujete.

Peníze

Díky aktivitě v oblasti domova a vnitřních emocí se můžete dostat do kontaktu s nejrůznějšími vzpomínkami a úvahami z minulosti. Část z vás si může přát začít podnikat z domova nebo si občas přenést práci domů. Snadněji přilákáte peníze od externích investorů, pokud začínáte něco nového, nebo splatíte stávající dluhy.

Zdraví

Rádi se bavíte, ale trpíte iracionálním strachem, že lidé na večírek nepřijdou nebo něco podobného. Tento strach z odmítnutí máme všichni a jeho důsledky můžete snížit pomocí několika jednoduchých cvičení (doslova!). Zkuste se držet cvičební rutiny, a když budete mít chuť to vzdát, prostě si řekněte, že se nenecháte odradit od toho dělat to, co je pro vás dobré! Když to budete dělat znovu a znovu, zmenší se váš strach z osamělosti.

Přečtěte si také