Denní horoskop BÝKA na 4. 7. 2022

Býk 4. 7. 2022

Dnes máte v rukou docela žonglérský kousek, Býku. Věci na vás mohou létat ze všech stran a všechny se dožadovat vaší pozornosti. Věnujte svým potřebám stejnou pozornost. Čeká vás důležitá cesta s velkou zodpovědností. Nevyhýbejte se hlavní roli. Máte v krvi diplomacii a mírumilovnou povahu, které jsou potřebné k tomu, abyste byli úspěšnými vůdci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika spočívá spíše v tom, že s někým mluvíte o správných věcech, než že k němu chováte ty správné city – tedy pokud na něj chcete zapůsobit. Planetární energie naznačují, že pokud se vám podaří dostat se k nim tím, že jim ukážete, že sdílíte jejich vášnivé zájmy, pak uspějete i v mnoha jiných ohledech.

Práce

Vaše energie bude přicházet v krátkých, silných dávkách. Vzestupy budou vysoké, ale pády nízké. Využijte vzestupů, ale nezabývejte se poklesy.

Peníze

Aspekty v osobním vzhledu a sebevyjádření ukazují, že se sice můžete zaměřit na hledání nové práce nebo nové pozice u stávajícího zaměstnavatele, ale skutečné peníze mohou spočívat ve vylepšení vašeho vzhledu, abyste byli vnímáni jinak. Správné oblečení, účes a držení těla mohou znamenat velký rozdíl.

Zdraví

Těší vás chvála mnohých, ale na kritiku jste často téměř alergičtí (pravděpodobně proto, že se vám jí dostává tak málo!). Lidé jsou ohromeni vaší vysokou úrovní energie a schopností dotáhnout věci do konce. Zkuste se otevřít oblastem, o kterých se potřebujete něco dozvědět. Jak jste na tom v oblasti zdravé výživy? Soustředíte se více na udržování úrovně váhy než na to, co se skutečně děje pod povrchem? Tomu se říká podvádět své zdraví a má to své důsledky!

Přečtěte si také