Denní horoskop BÝKA na 5. 10. 2022

Býk 5. 10. 2022

Ve vašem světě se může vyskytnout určité emocionální napětí, ale to se dá napravit, když se na věci podíváte z nadhledu. Nenechte se zatížit přechodnými náladami, které ochromují vaši produktivitu. Zaměřte se na věci, které ve vašem životě fungují dobře, a soustřeďte na ně svou energii. Vaše komunikační schopnosti a lidskost vás dnes vytáhnou ze zajetých kolejí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte určité myšlenky, které si necháváte pro sebe a nesdělujete je ostatním a obecně očekáváte, že ostatní budou dělat totéž. Planetární vliv vás může přivést do blízkosti někoho, kdo je naprosto upřímný a nemá absolutně co skrývat. Může vás to docela přitahovat a lákat, protože je to něco, co jste sami nikdy nezkusili, i když byste možná měli.

Práce

Lidé dnes budou rozvláční, a vy obzvlášť. Buďte citliví k těm, kteří mají možná jiné starosti než poslouchat vaše blábolení. Než vystoupíte na pódium, ujistěte se, že máte vnímavé publikum.

Peníze

Nyní máte plnou podporu vesmíru, abyste mohli vydělávat peníze prostřednictvím čehokoli, co se týká lásky, vztahů, rodiny, dětí a zábavných aktivit. Právě vaše osobní nebo profesní vztahy mohou poskytnout nejlepší nápady na produkty nebo služby, které můžete nabídnout svým klientům. Máte více než jednu šanci je uskutečnit.

Zdraví

Možná se v těchto dnech cítíte nedoceněni. Zkuste tento pocit zmírnit tím, že se obrátíte na ostatní. Nemusíte hned chodit k lidem a říkat: Oceňte mě! To zdaleka není váš styl. Musíte však začít více vycházet ven. I kdyby to mělo být jen na hodinu, dostaňte se do více společenských situací (což by mělo být během následujících měsíců stále snazší). Mluvte o tom, co děláte, a dávejte lidem najevo své myšlenky a pocity.

Přečtěte si také