Denní horoskop BÝKA na 6. 12. 2022

Býk 6. 12. 2022

Je o čem mluvit. Nejtěžší je najít důvod, proč přestat mluvit. Jakmile se někdo zmíní o filozofii nebo náboženství, zdá se, že se otevřou stavidla. Když se zapojíte do diskuse, zaměstná vás to na několik hodin. Vaše mysl bude poskakovat a rádi zvážíte mnoho pohledů na věc, i když poslední slovo v tom, čemu věříte, budete mít vy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy mohou být přínosnější, pokud se vědomě rozhodnete nechat je prozatím na pokoji. Pravděpodobně se cítíte izolovaní od ostatních a tím, že se snažíte prosadit určité záležitosti u svých nejbližších, můžete nadělat více škody než užitku. Dopřejte si trochu času a prostoru, aby se záležitosti urovnaly, a brzy se vše vrátí do normálu.

Práce

Dnešek vám může přinést úžasnou expanzi a prosperitu, pokud budete ochotni přistoupit na kompromisy a spolupracovat s ostatními - což by pro vás nemělo být příliš obtížné. Mějte oči otevřené všemu, co je kolem vás, místo abyste zůstávali uzavřeni pouze v jedné záležitosti.

Peníze

Pravděpodobně byste si nejraději nedělali starosti s penězi, zejména tento týden. Ale protože jsou nezbytnou součástí života, raději se staráte o širší věci - o to, co nemůžete ovlivnit. V této době je váš život s penězi spíše představou než skutečností, a to díky aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené s minulými životy, institucemi, nevědomím a sny. Vaše snahy o jakékoli závažné změny ve vaší finanční situaci mohou nyní potřebovat více času na rozvinutí.

Zdraví

Máte odhodlání a vytrvalost uspět ve všem, co podniknete. Nedovolte, aby vás ovládl vnitřní strach. Dnešní planetární konfigurace vás vyzývá, abyste se podívali na své potřeby a posoudili, zda jsou respektovány v rozvrhu, který dodržujete. Máte v lednici a ve skříních zdravé potraviny? Jste schopni důsledně cvičit a dobře se vyspat? Vaše zdravotní potřeby určují denní rozvrh, který byste měli dodržovat.

Přečtěte si také