Denní horoskop BÝKA na 7. 1. 2024

Býk 7. 1. 2024

Býci, právě teď můžete být zahlceni konflikty mezi svými vlastními potřebami, potřebami své rodiny a povinnostmi v zaměstnání. V důsledku toho se můžete cítit napjatí a vystresovaní a přemýšlet, zda se situace někdy vyřeší. Nepropadejte panice. Vyřeší se a vy na tom nebudete o nic hůř. Klíčovým slovem je rovnováha a řešení spočívá v jejím nalezení. Pusťte se do toho. Budete to chtít hodit za hlavu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vám umožňuje zářit – ne že byste neměli určitý přirozený lesk. Můžete však zazářit ještě jasněji tím, že budete věnovat pozornost druhým, naslouchat tomu, co vám chtějí říct, a skutečně jim budete chtít udělat radost. To nejenže udělá zázraky s vaším hodnocením oblíbenosti, ale pravděpodobně vám to do večera zajistí skvělé rande.

Práce

Možná máte v hlavě pevný plán, ale do cesty se vám pletou zmatené nápady někoho jiného a nutí vás své myšlenky zvažovat. Nepochybujte o sobě. Věřte, že vaše myšlenky jsou správné a že jste na správné cestě.

Peníze

Nyní máte k dispozici novinky o lepších pracovních příležitostech a nápady, jak si vydělat více za hodinu. To by vám usnadnilo život, že? K tomu máte také velkou podporu. Důraz na karmu a minulé životy odhaluje novou dovednost, o které jste nevěděli, že ji máte. Udělejte to tak, aby se vám to vyplatilo jakýmkoli způsobem.

Zdraví

Dejte si výhodu pochybností. Vaše emoce se mohou rozproudit, ale i tak můžete mít problém je dohnat. Dnešní tranzit vás činí obzvláště citlivými na kritiku, proto si udržujte odstup, abyste měli nadhled nad tím, odkud mohou druzí vycházet. Vhodné by bylo klidné, soustředěné cvičení jógy. Buďte k sobě jemní, nic příliš tvrdého. Uvolněte si cestu do svého emocionálního středu.

Přečtěte si také