Denní horoskop BÝKA na 7. 12. 2022

Býk 7. 12. 2022

Dnešní den pro vás začne energetickou vzpruhou. Využijte této příležitosti a pusťte se do velkých projektů a domácích prací. Ne každý den se cítíte tak dobře. Pokud se hned zkraje pustíte do práce, budete mít po ní spoustu času na něco rekreačního. Pokud se věnujete sportu, energie navíc vám poskytne docela slušnou výhodu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to doba, kdy jsou pocity velmi silné. Pokud jste již ve vztahu, může být váš partner (současný nebo budoucí) překvapen, jak hluboké jsou vaše emoce. Pokud začínáte nový partnerský vztah, může vám pomoci zastavit se a přemýšlet, než si vylijete srdce, a pak zjistíte, že to není tak, jak jste si mysleli.

Práce

Domluvte si rozhovor se spolupracovníkem nebo zaměstnavatelem, se kterým potřebujete upřímně mluvit. Není třeba dále skrývat svou frustraci z této osoby. Váš jemný, citlivý a soucitný přístup vyhladí vrásky ve vašem vztahu.

Peníze

Pravděpodobně byste si nejraději nedělali starosti s penězi, zejména tento týden. Ale protože jsou nezbytnou součástí života, raději se staráte o širší věci – o to, co nemůžete ovlivnit. V této době je váš život s penězi spíše představou než skutečností, a to kvůli aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené s minulými životy, institucemi, nevědomím a sny. Vaše snahy o jakékoli závažné změny ve vaší finanční situaci mohou nyní potřebovat více času na rozvinutí.

Zdraví

Současná astrální konfigurace vám dává další sílu k tomu, abyste se podívali dovnitř a zhodnotili své zdravotní návyky a zjistili, zda vám slouží, nebo ne. Zaujměte postoj zkoumání, ale pozastavte se nad odsuzováním. Co vaše strava potřebuje, aby se zlepšila vaše celková pohoda? Velké množství pitné vody? Více čerstvého ovoce a zeleniny? Více minerálů, více vitamínů? Naslouchejte tomu, co se vám vaše tělo snaží sdělit. V poznání je síla!

Přečtěte si také