Denní horoskop PANNY na 1. 10. 2023

Panna 1. 10. 2023

Dnešní den se zdá být poněkud agresivní. Věci se mohou docela rozhořet, takže buďte připraveni na to, že na vás ostatní budou působit výbuchy intenzivní energie. Pokud jste to vy, kdo ji rozdává, ujistěte se, že jste připraveni ji přijmout zpět. Jste mnohem citlivější, než se zdá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den vybízí k vážnému rozhovoru mezi vámi a vaším partnerem. Pokud máte před sebou důležitá rozhodnutí, neschovávejte hlavu do písku, ale podívejte se těmto problémům přímo do očí a snažte se je překonat. Nemusí to být nijak zvlášť obtížné, ale je třeba vyvinout úsilí, aby vše probíhalo hladčeji.

Práce

Očekávání nadcházejícího pracovního týdne vám může zkalit konec víkendu. Snažte se tomu předejít tím, že oslovíte přátele a členy rodiny, se kterými jste dlouho nemluvili. Pokud musíte jít do práce, snažte se užít si společnost lidí kolem sebe.

Peníze

Máte spoustu nové energie, abyste udělali pozitivní dojem na každého, koho potkáte. Je to skvělá doba pro naplánování pracovních pohovorů nebo prezentací, abyste získali větší publicitu pro své zboží a služby. Vesmír přitahuje pozornost k romantice, dětem a rodině. Čím více budete využívat svou osobnost k tomu, abyste zapůsobili na ostatní, tím lépe se bude dařit vaší finanční situaci pro lidi, na kterých vám skutečně záleží.

Zdraví

Svět se od loňského roku změnil a nikdo z nás není imunní vůči změnám, které se odehrávají v našem osobním životě. Dávání získalo nový význam: musíme dávat ze své mysli, ne ze své peněženky. Musíme se otevřít novému způsobu života s druhými. Berte toto období změn vážně a nezůstanete pozadu. Jóga je úžasné cvičení, které dává sílu mysli, aby ukázala tělu nový způsob bytí.

Přečtěte si také