Denní horoskop PANNY na 12. 8. 2022

Panna 12. 8. 2022

Dnes je pro vás velký den. Měli byste hodně komunikovat, Panny. Mluvte v hádankách a říkejte věty pozpátku. Buďte fantazijní a obskurní. Většina informací bude předávána neverbální cestou. Dejte průchod své divoké stránce. Oblečte si tu nejbláznivější věc, kterou máte ve skříni. Nepodřizujte se společenské normě jen proto, že je to věc, která se opakovaně dělá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzrušení, nepředvídatelnost, nejistota, to jsou slova, která se mi vybaví v souvislosti s dnešní planetární energií. Možná nevíte, kam se určitý vztah ubírá, ale zatímco se tam dostáváte, nebudete se nudit. Mezi zdmi kancelářského prostředí a doma zahájíte rozhovor, který nemá zdání, že by měl nějak spěšně skončit - a skutečně by mohl pokračovat ještě nějakou dobu.

Práce

Vzniká velký oheň a vaše energie ho pomáhá rozdmýchávat, ať už v dobrém, nebo zlém. Ujistěte se, že věříte tomu, co děláte, protože postupem času se do toho jenom hlouběji dostanete. Především zůstaňte věrní sami sobě.

Peníze

Toto období se týká nových příležitostí, které se vám naskytnou v pracovním životě. Nebe je limitováno tím, co můžete očekávat, ale vesmír to neudělá za vás. Musíte hledat způsoby, jak zvýšit své příjmy, a to buď přidáním nového vedlejšího podnikání, nebo přijetím úkolů na volné noze. Nápady na výrobky nebo služby, které se budou prodávat, hledejte ve vzdělávání a cestování.

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet se tento týden cítíte, když ne nejlépe, tak alespoň velmi živě! S vědomím, že jste živá a emotivní duše, můžete být spokojeni. Abyste si udrželi fyzické i emocionální zdraví, nešetřete tento týden fyzickým cvičením. Dejte si přednost nějakému cvičení, které vás oživí, ať už je to chůze, běh, zvedání činek nebo třeba práce na zahradě. Cokoli, co vám rozproudí krev, má nejvyšší prioritu.

Přečtěte si také