Denní horoskop PANNY na 13. 10. 2022

Panna 13. 10. 2022

Dnes jste možná posedlí romantikou. Zvláště přitažlivé by mohly být pikantní romány a možná se pokusíte experimentovat s tím, jak vypadáte, abyste zvýšili svůj sex-appeal. Pokud se pokusíte naplánovat si intimní schůzku s partnerem, nebuďte překvapeni, pokud se objeví překážky, například v podobě práce vašeho přítele. Možná budete muset počkat do zítřka!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste přemýšleli o tom, že se své milované osobě více zavážete, pak by tento den mohl být vhodným dnem pro zveřejnění tohoto oznámení. Je to také doba, kdy se ostatní budou chtít připojit k oslavě a poblahopřát vám, takže se o to nezapomeňte se všemi podělit. Kolem panuje přirozená harmonie, která je velmi šťastná.

Práce

Komunikace s ostatními, se kterými spolupracujete, bude v následujících dvou týdnech obzvláště silná. Díky tomu dojde k významnému pokroku. Jste schopni udělat obrovský pokrok ve svých ročních cílech, pokud tento produktivní čas využijete moudře a efektivně.

Peníze

Čeká vás zajímavé období. Ostatní přitahujete vy a vaše sdělení, takže pokud máte přednést prezentaci nebo nabídnout prodejní nabídku, naplánujte si ji na tento týden. Díky příznivému vesmíru je nejvíce ovlivněna vaše komunikace. Jak můžete kompliment, který jste obdrželi, posunout na vyšší úroveň a proměnit ho v povýšení?

Zdraví

Vaše cílevědomost a odhodlání jsou vlastnosti, které na vás ostatní obdivují. Budete je obdivovat i vy, pokud je využijete k tomu nejosobnějšímu  ke svému tělu. Buďte přísní a nároční vůči tomu, co si ve svém jídelníčku dovolíte. Bude vám stačit jen to nejlepší! Buďte úzkoprsí a nároční na dostatečný odpočinek. Je to vaše nejlepší obrana proti nepředvídatelnosti života! Vaše přirozené vlastnosti mohou ve skutečnosti formovat velmi citlivou a jemnou lidskou bytost: vás.

Přečtěte si také