Denní horoskop PANNY na 13. 11. 2022

Panna 13. 11. 2022

Nyní je vhodná doba pro rozhodnutí, která spojují vaši potřebu praktičnosti a touhu po citové svobodě. Pro vaše duševní zdraví je důležité, abyste věřili svým představám a své schopnosti dotáhnout je do konce. Dnes je pro vás otevřen zvláštní portál s vaším jménem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte pocit, že osoba, kterou milujete a které si nejvíce vážíte, ochladla, nebo se dokonce rozhodla, že už s vámi nechce být. Neberte tato znamení příliš vážně. Lidé ve vašem okolí budou povzbuzeni, aby strávili nějaký čas o samotě a zvážili své směřování a budoucí kroky. Pokud budete mít čas a prostor, váš partner (současný nebo budoucí) se k vám vrátí ještě zamilovanější než kdykoli předtím.

Práce

Jste v mocenském postavení. Lidé od vás očekávají radu, vedení a podporu. Pamatujte, že moc si udržíte tak, že budete druhým sloužit, a ne je ovládat nebo s nimi manipulovat. Ostatní lidé jsou vaším největším zdrojem. Pečujte o ně.

Peníze

Máte aspekty, které přinášejí něco téměř jako příchod spřízněné duše. Možná skutečně potkáte někoho, s kým se můžete spojit v silném a trvalém obchodním partnerství. Harmonické vibrace přicházejí do vašeho sektoru karmy a minulých životů. Energie mezi vámi je úžasná a nepopiratelná. Otázkou je, kam s ní půjdete dál.

Zdraví

Planetární konjunkce vytváří energii, pod jejímž vlivem se může zdát, že to, co je vám nejdražší, vám uniká. Všimněte si, že je to obvykle spíše iluze než realita. Vaším úkolem je chovat se tak, abyste to, co je vám nejdražší, udrželi v soustředěné perspektivě bez ohledu na úzkost, obavy a strach. Jinými slovy, nedramatizujte to příliš! Abyste si pomohli udržet soustředění, berte své dýchání vážněji než obvykle. Několikrát denně pět minut zhluboka dýchejte.

Přečtěte si také