Denní horoskop PANNY na 14. 10. 2022

Panna 14. 10. 2022

Ve spánku vás mohou pronásledovat temné sny, kvůli kterým se v noci budíte. Tyto sny pravděpodobně nepředstavují nic jiného než to, že vaše podvědomí uvolňuje nejtemnější z vašich obav, strachů a frustrací, kterými jste v uplynulém týdnu procházeli. Bližší studium toho, co pro vás symboly znamenají, by mohlo být poučné. Zapište si je!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes cítíte přitahováni starší osobou. Možná jste obdivovali důstojnost, kterou s sebou přináší stárnutí, a cítíte, že byste z toho mohli mít prospěch. Nebo se možná celá otázka stáří stala ve vašem životě velkým tématem. Ať už je to jakkoli, nezapomeňte, že nezáleží na počtu let, ale na tom, zda je člověk stále ochoten se učit.

Práce

Pokud je to možné, nejvíce si tento den užijete, když se budete stýkat s ostatními v příjemné a uvolněné atmosféře. Povídání o práci a možnost zasmát se sám sobě a událostem týdne pomůže vyléčit nahromaděný stres.

Peníze

Čeká vás zajímavé období. Ostatní přitahujete vy a vaše sdělení, takže pokud máte přednést prezentaci nebo nabídnout prodejní nabídku, naplánujte si ji na tento týden. Díky příznivému vesmíru je nejvíce ovlivněna vaše komunikace. Jak můžete kompliment, který jste obdrželi, posunout na vyšší úroveň a proměnit ho v povýšení?

Zdraví

Vaše vlastní zdraví je největší investicí, kterou v životě uděláte. Jak se vám zatím daří? Jaké jsou vaše plány do budoucna? Pokud jste o svém zdraví dosud nepřemýšleli jako o investici, je načase s tím začít. Jaký další majetek máte, který ovlivňuje každou vaši bdělou hodinu? Vezměte v úvahu dech. To, jak dýcháte, ovlivňuje váš spánek, trávení, způsob chůze, způsob mluvení, způsob milování  je třeba říkat víc? Hodně pomáhá také jóga.

Přečtěte si také