Denní horoskop PANNY na 14. 12. 2022

Panna 14. 12. 2022

Milostný partner se může zdát roztržitý. Nedělejte ukvapené závěry, že si váš přítel našel někoho jiného. Problém se spíše soustředí na překážky, na které váš partner narazil při dosahování vytouženého cíle. Když se vám váš přítel rozhodne svěřit, možná budete schopni vnést do situace trochu světla.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partneři si možná budou muset udělat čas sami pro sebe. Místo toho, abyste se trápili tím, že už nejste absolutním středem jejich vesmíru, dovolte jim, aby si odpočinuli a dělali některé věci, které je baví, ale obvykle je dělat nemohou. Až se znovu setkáte, zjistíte, že se vaše pouto posílilo. Trávit čas odděleně je stejně potřebné jako být spolu.

Práce

Máte jedinečnou příležitost využít vzniklého napětí. Když uvidíte a pochopíte obě strany obtížného problému, můžete vymyslet řešení, které bude vyhovovat potřebám všech zúčastněných. Nevzdávejte se, dokud tento nápad nenajdete.

Peníze

V předchozích týdnech jste se možná začali cítit živější a nyní jste připraveni rozkvést. To může platit i pro váš peněžní život. V tomto týdnu jsou zvýrazněny otázky týkající se peněz a hodnot, stejně jako vašeho domova, matky a vnitřního já. Ačkoli váš domov může být zdrojem nečekaných výdajů, dívejte se na to z té lepší stránky. Zaměřte se na to, abyste viděli, jak vám vaše schopnosti a nadání mohou v příštích několika měsících přinést více peněz.

Zdraví

Existuje citlivost k vašemu duchu, která je často přehlížena. Vzhledem k tomu, že ve světě je tolik rozptýlení, musíte si velmi dobře uvědomit svou pozornost, abyste ji mohli zaměřit na sebe. Soustředění je skvělým aspektem jógy, zejména soustředění na dech. Dechová cvičení jsou úžasnou a jednoduchou dovedností, kterou se můžete naučit. Přesto není tak snadné dodržovat pravidelná dechová cvičení. Větší kontrola nad vlastní pozorností nesmírně zvýší kvalitu vašeho života.

Přečtěte si také