Denní horoskop PANNY na 16. 11. 2022

Panna 16. 11. 2022

Touha učit se prostřednictvím skupinové aktivity - třeba přednášky nebo workshopu - vás může dostat doprostřed davu. Bude to pro vás vzrušující. Pokud se na takovou akci chystáte, nechoďte sami. Váš požitek bude umocněn přítomností blízkého přítele nebo partnera.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud je možné jít dnes večer na malé setkání, připravte se na pořádný zážitek. Lidé kolem vás se budou scházet v různých zajímavých kombinacích, které mohou za normálních okolností působit dost zvláštně. Jen počítejte s tím, že někdo, s kým budete večer, může být pro tuto událost v pohodě, ale po ní je možná lepší na něj zapomenout.

Práce

Ponořte se. Nebojte se. Pokud se do toho pustíte naplno, dosáhnete velkého úspěchu. Pokud se pokusíte udělat něco napůl, čeká vás katastrofa. Je to hra na všechno nebo nic. Dejte do toho všechno. Cíl je na dosah.

Peníze

Vesmír se soustředí na vaše psaní, mluvení a sdělování zpráv, vy se nyní zaměřte na komunikaci. Zjednodušovat ji prostě nepůjde, takže se připravte na smršť hovorů, e-mailů a textových zpráv. Ne všechny z nich budou nudné, takže si užijte komunikaci tam a zpět. Dejte průchod své tvůrčí stránce, a pokud jste spisovatelé, novináři, vydavatelé, redaktoři nebo se jinak zabýváte slovy, udělejte si radost. O moc lepší už to nebude.

Zdraví

Aspekt tohoto dne vám dává pocit, že je možné všechno - a je to tak. Vaše tělo vám však každý den připomíná, že cokoli děláte, je výrazně umocněno pocitem fyzické vitality. Vezměte si tuto energii "zvládnu cokoli" a použijte ji při cvičení nebo cvičebním režimu. Naplánujte si cvičení na celý týden a držte se ho s vědomím, že pokud se cítíte fyzicky vitální, je pravděpodobnější, že uspějete. Stejně tak jezte pro úspěch!

Přečtěte si také