Denní horoskop PANNY na 16. 7. 2022

Panna 16. 7. 2022

Panny, může dojít ke zmatkům v peněžních záležitostech. Možná budete muset zkontrolovat své záznamy, abyste objasnili minulé transakce. Nebojte se. Jakmile zjistíte fakta, vše by mělo být v pořádku. Dnes večer se vám mohou zdát intenzivní sny. Zapište si je. Později si je budete chtít zapamatovat, protože by vám mohly prozradit mnohé o vaší současné situaci. Mohou také inspirovat budoucí projekty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika je do značné míry otázkou humoru, zejména v současné astrální energii. Přestože vám jde spíše o image a vzhled než o to, abyste ostatní rozesmáli, je to právě váš zvláštní přístup k životu, který zřejmě někoho opravdu nádherně rozesměje. Očividně máte jeden s drugým hodně co sdílet a objevovat. Čekají vás hezké časy.

Práce

Jste v počáteční fázi nápadu. Tuto myšlenku je třeba rozvíjet a milovat. Stejně jako čerstvě vyklíčené semínko musíte být k této nové myšlence mimořádně opatrní a citliví. Nechte ji pomalu růst a buďte trpěliví. Vyroste a přinese ovoce.

Peníze

Tento týden máte podpůrný aspekt, který ovlivní vaši každodenní práci. Vaše pracoviště nemusí být zcela stabilní nebo vám může ze dne na den dávat smíšené signály ohledně vaší práce. Dejte si pozor na plané sliby od někoho ze své sociální sítě.

Zdraví

Dnešní pohyb planet vám dává více přesvědčení, než si umíte poradit. Zvykněte si na odvážné pocity a zmatek. Lidé vám mohou říkat, že jste sebestřední, když se cítíte laskaví. Možná nebudete přesně vědět, jak se máte mít rádi. Dejte si prostor tím, že si necháte záležet na maličkostech. Když se sprchujete, umyjte si prsty na nohou. Nechte se ostříhat. Nekousejte si nehty. Cvičte, když cítíte stres nebo úzkost. Zaměřte se na sebe pozitivním způsobem.

Přečtěte si také