Denní horoskop PANNY na 16. 9. 2022

Panna 16. 9. 2022

Panny, dnes vás může zaskočit rozzlobený telefonát od někoho, kdo žije daleko. Podle vás nemá dotyčná osoba důvod se zlobit a všechno zveličuje. Pravděpodobně nebude naslouchat rozumným argumentům. Co nejklidněji řekněte, že se zítra ozvete, a pak zavěste. Dejte této osobě čas na uklidnění, než se vůbec pokusíte věci urovnat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S vaším vztahem je dnes spojena šťastná událost, která vám může vykouzlit úsměv na tváři. Váš partner se cítí o něco odvážnější než obvykle a možná se skutečně odhodlá zeptat se vás na něco velmi důležitého. Dost možná zemřete šokem. Ale žertujeme, odpověď už znáte.

Práce

Jste ochotni se do jisté míry angažovat, ale váháte, zda se angažovat naplno. Nedělejte to. Nyní je čas udělat něco s velkou důvěrou. Buď se o tento nápad snažte ze všech sil, nebo se o něj nepokoušejte vůbec.

Peníze

Máte povolení změnit svůj vzhled a chování. To vám zase pomůže postoupit v žebříčku a vydělat více peněz. Pokud jste chtěli změnit svůj šatník, vzhled nebo způsob chování, je to nyní podporováno a dokonce povzbuzováno. Napodobujte důvěryhodného mentora nebo si razte vlastní cestu. Vesmír přináší krásu, přitažlivost a jakési zdravé prosazení vašich potřeb. Společně zvyšují vaši sílu v práci.

Zdraví

Možná dnes pocítíte trochu více energie. Díky astrálnímu vyrovnání si všichni více uvědomujeme své potřeby; emocionální záležitosti jsou naléhavé a máme tendenci být zahlceni. Zklidněte svou mysl, abyste našli potřebnou perspektivu. Je dobré vytvořit si plán, jak bude probíhat den a večer, a toho se pak držet. Udělejte si co největší pohodlí: navršte si další deky a spoustu nadýchaných polštářů!

Přečtěte si také