Denní horoskop PANNY na 18. 10. 2022

Panna 18. 10. 2022

Možná máte pocit, že se na vás valí zdi. Nedovolte, aby se to stalo. Udělejte vše, co potřebujete, abyste obnovili svou náladu a motivaci. Možná jste zabředli do nějakých poněkud nudných povinností nebo závazků. Jste příliš bystří na to, abyste takto mrhali svou myslí. Odpočiňte si od rutiny a vyrazte na večer do města. Protančíte celou noc!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jistý velmi plodný rozhovor vás dnes může ještě více sblížit s někým, koho hluboce obdivujete. Budete mít šanci využít své přesvědčovací schopnosti a přesvědčit ho, že právě vy jste ten člověk, kterého vždy hledal a teprve teď našel. Poté se můžete spolehnout na zbytek svého kouzla, abyste to skutečně rozjeli.

Práce

Někdo vás obviní nebo na vás nějakým způsobem emocionálně zaútočí. Abyste zachovali klid, můžete se rozhodnout tvrdit, že jste nevinní, nebo z dané situace úplně utéct. Ani jeden z těchto přístupů nenabízí žádné dlouhodobé řešení. Přejděte k jádru věci.

Peníze

Tento týden se týká aspektů ovlivňujících vaši oblast romantiky, dětí, rodiny a zábavy. I když můžete být v pokušení vykašlat se na práci a trochu si odpočinout, snažte se odolat! Raději použijte svou energii na řešení problému, který je těmto oblastem společný. Když to uděláte, bude pro vás hrabání peněz snadné.

Zdraví

Když přijde čas jednat podle toho, o čem jste přemýšleli, prostě víte. Ignorování tohoto impulsu vede na špatná místa: mimo jiné k frustraci, depresi a apatii. Probuzení vnitřního hlasu chce praxi. Tato praxe by se měla stát normou, protože má moc utvářet váš život. Abyste si pomohli udržet těsné napojení na svůj vnitřní hlas, je moudré pravidelně cvičit a odstranit škodlivé stravovací návyky.

Přečtěte si také