Denní horoskop PANNY na 19. 12. 2022

Panna 19. 12. 2022

Den může sotva začít, pokud se nesoustředíte a neuzemníte své silné emoce. Vaše obvyklá odtažitost vám může pomoci řešit problémy na mozkové úrovni, ale dnes musíte být citově vnímavější. Udělejte, co můžete, abyste do svého života vnesli více stability. Zaujměte agresivní postoj k dokončení všech praktických záležitostí, které se dožadují dokončení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vlivy vás vybízejí k tomu, abyste se stýkali s lidmi ze všech společenských vrstev. Určitě na vás budou mít velmi osvobozující vliv, i když některé nové románky, do kterých se zapletete, pro vás mohou být poněkud šokující. Prospěje vám to, protože máte sklon trávit příliš mnoho času starostmi o to, jak se zalíbit druhým, a přitom být věrní sami sobě.

Práce

V následujících čtyřech týdnech můžete udělat obrovský pokrok ve své kariéře. Využijte tento čas k tomu, abyste udělali nějaké zásadní kroky, které jste dosud odkládali. Scéna je připravena. Jediné, co musíte udělat, je přijmout svou roli a dostat se do centra pozornosti.

Peníze

V předchozích týdnech jste se možná začali cítit živější a nyní jste připraveni rozkvést. To může platit i pro váš peněžní život. V tomto týdnu jsou zvýrazněny otázky týkající se peněz a hodnot, stejně jako vašeho domova, matky a vnitřního já. Ačkoli váš domov může být zdrojem nečekaných výdajů, dívejte se na to z té lepší stránky. Zaměřte se na to, abyste viděli, jak vám vaše schopnosti a nadání mohou v příštích několika měsících přinést více peněz.

Zdraví

Když máte vlastní zdravotní praxi v pořádku, je snazší se s těmito každodenními překážkami vypořádat. Příliš často však necháváme překážky, aby určovaly naši zdravotní praxi. Kéž by existoval způsob, jak získat nadhled, když ho nejvíce potřebujete. Existuje! Udržování disciplíny v rutině je nejlepší způsob, jak překonat zmatek, který se dostaví, když jde do tuhého. A když všechno ostatní selže, horká koupel udělá zázraky s tělem i myslí.

Přečtěte si také